Hírek

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2017. június 20.
Béres az erdélyi magyarokért

Magyarországról hathatós orvosi segítség érkezett Kovászna megye lakosaihoz június 12-18 között. A Magyarországon közbecsülésnek örvendő Béres Gyógyszergyár, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház munkatársai összefogtak, és együttműködésüknek köszönhetően a megye lakossága egészségügyi szűrővizsgálaton vehetett részt. A szűrőprogram során a vizsgálatok mellett 75 ezer lej értékű Béres Cseppet és Béres C-vitamint is adományoztak a rászorulók támogatására.

tovább
2017. június 07.
Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit!

Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit! A 2017. tavasz/nyári Béres Egészség magazinunkban megjelent keresztrejtvény helyes megfejtői között kisorsoltuk a 10 db Béres ajándékcsomagot.

tovább
2017. június 01.
Véradók vaspótlása - Vas Vital adomány a Vérellátó Központnak

A Béres Gyógyszergyár vaspótláshoz szükséges készítménnyel segíti a Közép-Magyarországi Regionális Vérellátó Központ munkáját.

tovább
2017. május 11.
Összefogás az erdélyi magyarok egészségéért

A Béres Gyógyszergyár 5 millió forint értékű Béres terméket adományozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet munkatársainak együttműködésével megvalósuló erdélyi szűrőprogram támogatására. Az adományt dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár szolnoki székhelyű gyárának igazgatója adta át Lippai Norbertnek, a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott orvosigazgatójának.

tovább
2017. április 06.
A KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS IDEJÉN IS FONTOS AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA

A KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS IDEJÉN IS FONTOS AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA 20 MILLIÓS TERMÉKADOMÁNNYAL SEGÍTI A BÉRES GYÓGYSZERGYÁR A BETEGÁPOLÓ IRGALMASREND BUDAI IRGALMASRENDI KÓRHÁZ BETEGEIT

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább