Hírek archívum - 2009. március

 1 2 > 
2009. március 26.
Korszerűsödik a termelés a Béres szolnoki gyárában

Nagy teljesítményű csomagoló gépsor került üzembe helyezésre a Béres Gyógyszergyár szolnoki gyárában. A gépsor beszerzését az Új Magyarország Fejlesztési Terv GOP-2.1.1./C pályázata tette lehetővé.

tovább
2009. március 25.
Tavaszi 7próba a Béres Borklubban

Kíváncsi egy exkluzív Béres Furmint 7próbára, és emellett szeretne jó hangulatban elfogyasztani egy ízletes magyaros vacsorát? Szeretettel várjuk a Béres Borklub első nyilvános rendezvényén! Az est vendége Pálffy István, a 100 legjobb magyar bor c. könyv szerzője és Orosz Gábor borász. A résztvevőket Dr. Béres József, a Béres Szőlőbirtok tulajdonosa köszönti.

tovább
2009. március 23.
Szép magyar ének

Szép magyar ének címmel állított össze vaskos kötetet az ismert üzletember, Béres József, a középkortól szedve csokorba a magyar gyermek- és népdalokat, népies és zeneszerzői dalokat és egyházi énekeket - összesen 430-at.

tovább
2009. március 21.
Szép magyar ének: 430 dal egy kötetben

Új oldaláról mutatkozott be az ismert üzletember, Béres József: Szép magyar ének címmel vaskos kötetet állított össze, amely a középkortól szedi csokorba a legszebb, legismertebb magyar gyermek- és népdalokat, népies és zeneszerzői dalokat és egyházi énekeket – összesen 430-at

tovább
2009. március 19.
Dr. Béres József: Szép magyar ének

Megjelent Béres József Szép magyar ének című könyve, amely gyermekdalokból, népdalokból, népies és zeneszerzői dalokból, illetve egyházi énekekből ölel fel egy csokorra valót. A dalszövegek és a jól énekelhető hangnemben írott kották mellett, az énekeket sok érdekes és hasznos információval, magyarázatokkal látta el a szerző. A könyv a dalok címét és a magyarázatokat angolul is tartalmazza.

tovább
 1 2 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább