Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 > 
2012. december 14.
Segítség a rászorulóknak

Segítség a rászorulóknak Ismét jelentős mennyiségű termékadománnyal segítette a rászorultakat a Béres Alapítvány. Az idén 100 ezer üveg Béres Csepp Extra került szétosztásra. Béres Klára, az alapítvány elnöke a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezet számára ünnepélyes keretek között adta át legújabb készítményüket. Az immunrendszer fokozott védelmét biztosító gyógyszeradomány – melynek piaci értéke több mint 100 millió forint – karácsonyra már eljut a rászorulókhoz.

tovább
2012. november 28.
Elismerés az új Béres honlapnak

Elismerés az új Béres honlapnak Az idén szeptemberben megújult Béres honlap Márkasite kategóriában első helyezést ért el az ’Év Honlapja 2012’ pályázaton.

tovább
2012. szeptember 28.
Újgenerációs Béres Csepp: van benne valami extra

Újgenerációs Béres Csepp: van benne valami extra 40 éves történetének egyik legfontosabb állomásához érkezett a Béres Csepp. A legendás magyar találmány újgenerációs változatát, a Béres Csepp Extrát ma mutatta be a nyilvánosságnak dr. Béres József. A megerősített antioxidáns hatással bíró készítményben egyesül id. dr. Béres József évtizedes tudása és a modern tudomány válasza az immunrendszerünket érő új kihívásokra.

tovább
2012. szeptember 21.
Dr. Béres József Általános Iskola - névavató ünnepség

Dr. Béres József Általános Iskola - névavató ünnepség A III. kerületi Önkormányzat képviselő testülete 2012 májusában egyhangú szavazással döntött arról, hogy a korábban Keve-Kiserdei Általános Iskola felvegye dr. Béres József, a Béres Csepp megalkotójának nevét.

tovább
2012. szeptember 13.
Életcseppek

Életcseppek Béres Józsefre, a legendás hírű kutatóra úgy gondolunk ma Magyarországon, mint a kitartás, tisztesség, emberség példaképére.

tovább
 1 2 3 4 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább