Hírek archívum - 2018

 1 2 3 > 
2013. december 10.
Dr. Béres József átvette a Hungarikum-díjat

Dr. Béres József átvette a Hungarikum-díjat 2013. december 3-án először került megrendezésre a Hungarikum Gála, melynek keretében dr. Béres József átvette a Béres Csepp és Béres Csepp Extra készítményeknek járó elismerést.

tovább
2013. november 27.
Szép magyar ének a karácsonyfa alá

Szép magyar ének a karácsonyfa alá Béres József Szép magyar ének című könyve egy egyedülálló gyűjtemény gyermekdalokból, népdalokból, népies és zeneszerzői dalokból, illetve egyházi énekekből. Karácsonyra ajánljuk, hogy az éneklés öröme meghittebbé tegye az ünnepet!

tovább
2013. november 05.
Életmentő műszerek a Tűzoltói utcai Gyermekklinika részére

Életmentő műszerek a Tűzoltói utcai Gyermekklinika részére Átadásra kerültek a daganatos gyermekek gyógyítását célzó korszerű életmentő műszerek, amelyek beszerzését a Béres Alapítvány tavaszi jótékonysági koncertjének bevétele tette lehetővé. Az idén 20 éves fennállását ünneplő Béres Alapítvány a koncert teljes bevételét ajánlotta fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinika intenzív osztályának fejlesztésére.

tovább
2013. október 14.
A Béres továbbra is a magyar olimpikonok aranyfokozatú támogatója

A Béres továbbra is a magyar olimpikonok aranyfokozatú támogatója Az ötödik olimpiai ciklusra írt alá együttműködési megállapodást a Magyar Olimpiai Bizottság és a Béres Gyógyszergyár Zrt. 2013. október 14-én, a MOB székházában.

tovább
2013. szeptember 25.
A Béres Csepp immár hivatalosan is Hungarikum

A Béres Csepp immár hivatalosan is Hungarikum A vidékfejlesztési miniszter által elnökölt Hungarikum Bizottság 2013. szeptember 24-ei ülésén hungarikummá minősítette a Béres Cseppet.

tovább
 1 2 3 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább