Hírek archívum - 2015. április

2015. április 23.
Fazekas István A megvádolt című drámakötete a Nemzetközi Könyvfesztiválon

Fazekas István A megvádolt című drámakötete a Nemzetközi Könyvfesztiválon Április 26-án, vasárnap, délelőtt 10 órától, a B13-as standnál Fazekas István dedikálja a közelmúltban megjelent drámakötetét, melyet dr. Béres József kutató életútja inspirált.

tovább
2015. április 17.
Együttműködés a magyar kézilabda jövőjéért

Együttműködés a magyar kézilabda jövőjéért A Béres Gyógyszergyár a Nemzeti Kézilabda Akadémia hivatalos vitaminszállítója

A Nemzeti Kézilabda Akadémián az utánpótlás nevelés keretében tanuló, több mint száz fiatal sportoló felkészülésének támogatására 2015. április 17-én együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Kézilabda Szövetség nevében Mocsai Lajos és Major Ferenc a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója. Az idén induló együttműködés keretében, a Béres Gyógyszergyár az év során hárommillió forint értékben Béres készítményekkel és további kedvezményes termékvásárlási lehetőséggel járul hozzá a magyar sportélethez. A megállapodás aláírására a Nemzeti Kézilabda Akadémia balatonboglári „Támogatói Nap” rendezvényén került sor, melyen többek között az Akadémia új kézilabdacsarnok alapkőletétele is megtörtént.

tovább

2015. április 15.
Megjelent Lovász Irén legújabb lemeze!

Megjelent Lovász Irén legújabb lemeze! Hangtájkép címmel jelent meg a Lovász Irén - Groove&Voice trió albuma, a Béres Alapítvány támogatásával.

tovább
2015. április 10.
Ajánlja fel adója 1%-át a Béres Alapítvány javára!

Ajánlja fel adója 1%-át a Béres Alapítvány javára! A Béres Alapítvány több mint 20 éve segíti a rászorulókat, betegeket, időseket, nehéz anyagi helyzetben lévőket. Segítse munkánkat adója 1%-ával!

tovább
2015. április 01.
A Béres Actival+Magnézium Az Év Terméke 2015-ben!

A Béres Actival+Magnézium Az Év Terméke 2015-ben! A fogyasztók döntése alapján az Év Terméke 2015 Díjat a Béres Actival+Magnézium márka kapta a multivitamin kategóriában. Az Év Terméke Díj világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább