Hírek archívum - 2016. április

2016. április 25.
Letették a Béres új gyártórészlegének alapkövét

Letették a Béres új gyártórészlegének alapkövét Több mint két évtizedes fennállásának legnagyobb fejlesztését valósítja meg a Béres Gyógyszergyár Szolnokon. Az 3,2 milliárd forintos beruházással új üzem kialakítása, valamint a logisztikai raktár kapacitásbővítése valósul meg. Az új épület alapkövét dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Bischof Zsolt, a szolnoki gyártóüzem gyárigazgatója és Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere helyezték el.

tovább
2016. április 06.
A könyv, amely nem hiányozhat egyetlen magyar család könyvespolcáról sem

A könyv, amely nem hiányozhat egyetlen magyar család könyvespolcáról sem Dr. Béres József, az egészségmegőrző készítményeiről ismert Béres Gyógyszergyár elnöke, a nagysikerű Szép magyar ének című daloskönyvének második kötetét mutatta be április 6-án az Óbudai Társaskörben. Az első könyv gerincét elsősorban a Kodály és Bartók által gyűjtött, jellemzően az itthoni területeken ismert népdalok adták, a most megjelent új kötet főleg erdélyi népdalokat tartalmaz, a táncház-mozgalom énekeiből merít. A bemutatón előadóművészek közreműködésével „megszólalt” maga a könyv is, felléptek a Budapesti Énekes Iskola tanárai és növendékei (művészeti vezetők: Bubnó Tamás és Mezei János), Török Tilla népi előadóművész, Gaál-Wéber Ildikó operaénekes, valamint a szerző fia, Béres Merse és népzenész barátai.

tovább
2016. április 04.
Megjelent Béres Klára Cseppben az élet című könyvének második, bővített kiadása

Megjelent Béres Klára Cseppben az élet című könyvének második, bővített kiadása A továbbírt könyvbe belefoglaltuk az első kiadás teljes tartalmát kiegészítve az azóta eltelt időszak eseményeivel és fotóival. Fogadják szeretettel!

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább