Hírek archívum - 2017. március

2017. március 29.
Csodadoki rajzpályázat a Béres támogatásával

Csodadoki rajzpályázat a Béres támogatásával A Béres Gyógyszergyár főtámogatóként csatlakozott a Csodadoki kezdeményezéshez, amely 2016. október végén indult útjára. A rajzpályázat keretében magyar gyermekeket kértek meg, hogy rajzaik segítségével mutassák be kedvenc gyermekorvosukat.

tovább
2017. március 12.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma Keressék ingyenes, egészségtudatos magazinunk új, 2017. tavasz/nyári lapszámát a gyógyszertárak polcain!

tovább
2017. március 12.
BÉRES darab az Újszínházban április 2-án!

BÉRES darab az Újszínházban április 2-án! A Kossuth-díjas Kerényi Imre formabontó színházi nyelven interpretált, utánozhatatlan víziókat, társadalom- és politikatörténeti áthallásokat sem nélkülöző rendezésében vitte sikerre az Újszínház társulatával a Béres című színdarabot. Fazekas István drámai fordulatokban bővelkedő kortárs színműve – Béres József Széchenyi-díjas, világhírű kutató-feltaláló életén és tudományos munkásságán keresztül láttatva – amolyan korrajzként megrendítő képet fest a Kádár–korszak bürokratikus viszonyairól, amely minden újat, egyénit, a hivatalos iránytól eltérőt gáncsolt. A darab a 2016/2017-es évadban április 2-án utoljára látható az Újszínházban.

tovább
2017. március 10.
Pannonhalmán láthatók a lourdes-i stációk

Pannonhalmán láthatók a lourdes-i stációk Maria de Faykod magyar származású szobrászművész különleges fotókiállítása nyílt meg március 10-én a Pannonhalmi Apátsági Múzeum és Galériában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló, egyedülálló kiállítást dr. Várszegi Asztrik OSB pannonhalmi főapát nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Dejcsics Konrád OSB, a Pannonhalmi Főapátság kulturális igazgatója, Csordás Zoltán, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium tanára és Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke. Az eseményt jelenlétével megtisztelte a kiállítás védnöke, Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább