Hírek

 < 1 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›
2018. május 15.
MOB Fair Play-díjat vehetett át dr. Béres József és Béres Klára

MOB Fair Play-díjat vehetett át dr. Béres József és Béres Klára A Magyar Fair Play Bizottság művészet/tudomány kategóriában dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és Béres Klára, a vállalat kommunikációs igazgatója részére Fair Play-díjat adott át.

tovább
2018. május 14.
Molekuláris diagnosztikai fejlesztés a leukémiás gyermekek gyógyulásáért

Molekuláris diagnosztikai fejlesztés a leukémiás gyermekek gyógyulásáért Jótékonysági koncerttel ünnepelt a 25 éves Béres Alapítvány. „Az élet az, amiért érdemes és kell is küzdenünk!” - idézte id. dr. Béres József szavait Béres Klára, az idén 25 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány elnöke a leukémiás gyermekek megsegítésére május 10-én, a Zeneakadémián rendezett jótékonysági koncert kezdetén. Az est főszereplői Balázs János zongoraművész, Vigh Andrea hárfaművész és a Budafoki Dohnányi Zenekar voltak Hollerung Gábor vezényletével. A nagysikerű koncert teljes bevételét a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére ajánlotta fel a Béres Alapítvány. Az adomány egy új diagnosztikai módszer bevezetését szolgálja, mely a leukémiás gyermekek gyors és egyénre szabott terápiáját teszi lehetővé, ezáltal jelentősen növeli gyógyulási esélyüket.

tovább
2018. április 26.
Szép magyar ének könyv- és filmbemutató a Duna Palotában

Szép magyar ének könyv- és filmbemutató a Duna Palotában Újabb fejezethez érkezett Béres József Szép magyar ének címmel eddig két kötetben megjelent daloskönyveinek története. Április 26-án a Duna Palotában mutatták be a könyvek összevont, bővített és javított kiadását és a könyv nyomán született dokumentumfilmet, Petényi Katalin és Kabay Barna alkotását. A díszbemutatón Béres József az új kiadás kapcsán osztotta meg gondolatait a közönséggel; a film ötletéről, üzeneteiről Petényi Katalin beszélt.

tovább
2018. március 27.
Utolsó helyszínére érkezett a különleges fotókiállítás

Utolsó helyszínére érkezett a különleges fotókiállítás A világhírű Lourdes-i márvány Keresztutat bemutató különleges fotókiállítás nyílt meg március 26-án a budapesti Szent István Bazilikában. Maria de Faykod magyar származású szobrászművész alkotását a Béres Alapítvány támogatásával ismerhetik meg a magyar emberek. A két éve tartó kiállítás-sorozat utolsó állomásához érkezett, a március 26-ai ünnepélyes megnyitón Bukta Norbert, a Szent István Bazilika művészeti vezetője köszöntötte a vendégeket. Beszédet mondott Snell György esztergom-budapesti segédpüspök, a Szent István Bazilika plébánosa, a Szent Jobb őre és Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke. A kiállítást május 22-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

tovább
2018. március 26.
Csingiling újabb kalandjai a Turay Ida Színházban

Csingiling újabb kalandjai a Turay Ida Színházban A Turay Ida Színház március 25-én bemutatta Béres Melinda Csingiling című mesejátékának folytatását, Csingiling az erdőben címmel.

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább