Hírek archívum - 2018

 < 1 2 3 4 5 > 
2016. május 18.
Ingyenes szűrések országszerte - Keresse a Béres életmód pultot!

Ingyenes szűrések országszerte - Keresse a Béres életmód pultot! Márciustól újból lendületet vesz az egész országot átfogó szűrőprogram, a Béres Gyógyszergyár Zrt. 2016-ban is a program arany fokozatú támogatójaként hívja fel a figyelmet az egészségmegőrzés fontosságára.

tovább
2016. május 11.
Pécsre költözött a lourdes-i Keresztút

Pécsre költözött a lourdes-i Keresztút Maria de Faykod magyar származású szobrászművész különleges fotókiállítása nyílt meg május 11-én Pécsett, a Janus Pannonius Múzeum Néprajzi Osztályán. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló, egyedülálló kiállítást Csizi Péter, Pécs Megyei Jogú Város országgyűlési képviselője nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum igazgatója, Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke, dr. Udvardy György, a Pécsi Egyházmegye megyéspüspöke és dr. Őri László, Pécs alpolgármestere.

tovább
2016. május 04.
Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait

Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait a hazai és a határon túli háziorvosoknak és munkatársainak az Emberi Erőforrás Minisztérium Arany János utcai épületében. A háziasszony, B. Király Györgyi bevezető szavai után dr. Beneda Attila egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a sikeres pályázókat.

tovább
2016. április 25.
Letették a Béres új gyártórészlegének alapkövét

Letették a Béres új gyártórészlegének alapkövét Több mint két évtizedes fennállásának legnagyobb fejlesztését valósítja meg a Béres Gyógyszergyár Szolnokon. Az 3,2 milliárd forintos beruházással új üzem kialakítása, valamint a logisztikai raktár kapacitásbővítése valósul meg. Az új épület alapkövét dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Bischof Zsolt, a szolnoki gyártóüzem gyárigazgatója és Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere helyezték el.

tovább
2016. április 06.
A könyv, amely nem hiányozhat egyetlen magyar család könyvespolcáról sem

A könyv, amely nem hiányozhat egyetlen magyar család könyvespolcáról sem Dr. Béres József, az egészségmegőrző készítményeiről ismert Béres Gyógyszergyár elnöke, a nagysikerű Szép magyar ének című daloskönyvének második kötetét mutatta be április 6-án az Óbudai Társaskörben. Az első könyv gerincét elsősorban a Kodály és Bartók által gyűjtött, jellemzően az itthoni területeken ismert népdalok adták, a most megjelent új kötet főleg erdélyi népdalokat tartalmaz, a táncház-mozgalom énekeiből merít. A bemutatón előadóművészek közreműködésével „megszólalt” maga a könyv is, felléptek a Budapesti Énekes Iskola tanárai és növendékei (művészeti vezetők: Bubnó Tamás és Mezei János), Török Tilla népi előadóművész, Gaál-Wéber Ildikó operaénekes, valamint a szerző fia, Béres Merse és népzenész barátai.

tovább
 < 1 2 3 4 5 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább