Hírek

 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›
2018. március 14.
Megjelent magazinunk legújabb száma

Megjelent magazinunk legújabb száma A Béres Egészség Magazin 2018. tavasz/nyári száma megújult külsővel, de továbbra is ingyenesen elérhető a patikákban.

tovább
2018. március 01.
Jótékonysági koncert a leukémiás gyermekek gyógyulásáért

Jótékonysági koncert a leukémiás gyermekek gyógyulásáért A 25 éves Béres Alapítvány 2018. május 10-én jótékonysági koncertet rendez a Zeneakadémián.

tovább
2018. február 22.
Budapestre érkezett az egyedülálló fotókiállítás

Budapestre érkezett az egyedülálló fotókiállítás Maria de Faykod magyar származású Franciaországban élő szobrászművész világhírű Lourdes-i Keresztútját bemutató különleges fotókiállítás nyílt meg február 22-én a Pesti Vigadó Galériájában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló kiállítást – mely több magyarországi és határon túli helyszín után most először látható a fővárosban – dr. Kucsera Tamás Gergely, a Magyar Művészeti Akadémia főtitkára nyitotta meg. A megnyitón beszédet mondott dr. Feledy Balázs művészettörténész, a vendégeket Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke köszöntötte. Maria de Faykod – aki nem csak a szobrok, hanem a kiállítás anyagát képező művészfotók készítője is – az ünnepi eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg.

tovább
2018. február 01.
Segítség a Rákellenes Küzdelem Világnapján

Segítség a Rákellenes Küzdelem Világnapján A Rákellenes Küzdelem Világnapjához kötődően a Béres Alapítvány 30 millió forintot meghaladó értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegek gyógyulásának támogatására. Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke, Prof. Dr. Kásler Miklósnak, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosának, valamint az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek adta át az Országos Onkológiai Intézetben megrendezett találkozón.

tovább
2018. január 24.
Korszerűen felszerelt osztályon gyógyulhatnak a beteg gyermekek Miskolcon

Korszerűen felszerelt osztályon gyógyulhatnak a beteg gyermekek Miskolcon A Béres Alapítvány immár második alkalommal állt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztálya mellé.

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább