Hírek archívum - 2018

 < 1 2 3 4 5 > 
2017. április 06.
A KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS IDEJÉN IS FONTOS AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA

A KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS IDEJÉN IS FONTOS AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA 20 MILLIÓS TERMÉKADOMÁNNYAL SEGÍTI A BÉRES GYÓGYSZERGYÁR A BETEGÁPOLÓ IRGALMASREND BUDAI IRGALMASRENDI KÓRHÁZ BETEGEIT

tovább
2017. április 04.
Csingiling a Turay Ida Színházban

A Turay Ida Színház április 9-én bemutatja Béres Melinda Csingiling című mesejátékát.

tovább
2017. március 29.
Csodadoki rajzpályázat a Béres támogatásával

Csodadoki rajzpályázat a Béres támogatásával A Béres Gyógyszergyár főtámogatóként csatlakozott a Csodadoki kezdeményezéshez, amely 2016. október végén indult útjára. A rajzpályázat keretében magyar gyermekeket kértek meg, hogy rajzaik segítségével mutassák be kedvenc gyermekorvosukat.

tovább
2017. március 12.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma Keressék ingyenes, egészségtudatos magazinunk új, 2017. tavasz/nyári lapszámát a gyógyszertárak polcain!

tovább
2017. március 12.
BÉRES darab az Újszínházban április 2-án!

BÉRES darab az Újszínházban április 2-án! A Kossuth-díjas Kerényi Imre formabontó színházi nyelven interpretált, utánozhatatlan víziókat, társadalom- és politikatörténeti áthallásokat sem nélkülöző rendezésében vitte sikerre az Újszínház társulatával a Béres című színdarabot. Fazekas István drámai fordulatokban bővelkedő kortárs színműve – Béres József Széchenyi-díjas, világhírű kutató-feltaláló életén és tudományos munkásságán keresztül láttatva – amolyan korrajzként megrendítő képet fest a Kádár–korszak bürokratikus viszonyairól, amely minden újat, egyénit, a hivatalos iránytól eltérőt gáncsolt. A darab a 2016/2017-es évadban április 2-án utoljára látható az Újszínházban.

tovább
 < 1 2 3 4 5 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább