Hírek archívum - 2018

‹ Első  < 2 3 4 5
2015. március 03.
Nagysikerű könyvbemutató a Magyar Írószövetségben

Nagysikerű könyvbemutató a Magyar Írószövetségben Id. dr. Béres Józsefről szóló drámakötetet mutattak be március 3-án a Magyar Írószövetség dísztermében. Fazekas István Jókai-díjas szerző A megvádolt című, 1973 és 1976 között játszódó, három felvonásos drámája a tudós kisvárdai meghurcoltatásának eseményeiről, valamint egy kassai költő-színész házaspárról szól, akik a Béres csepptől remélik beteg gyermekük gyógyulását.

tovább
2015. február 09.
Az igazság a Béres Cseppről

Az igazság a Béres Cseppről A versenysportolókra vonatkozó új WADA előírás - amely szigorítás semmiféle összefüggésben nincs a Béres Csepp készítményekkel – a fogyasztóknál semmilyen mértékben nem érintik a Béres Csepp készítmények alkalmazhatóságát.

tovább
2015. február 04.
Kisvárdán is megemlékeztek id. dr. Béres Józsefről

Kisvárdán is megemlékeztek id. dr. Béres Józsefről Február 4-én, szerdán délután a Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete id. dr. Béres József születésnapja tiszteletére koszorút helyezett el a Várday István Városi Könyvtár épületén található, a legendás kutatót ábrázoló emléktáblához.

tovább
2015. február 04.
Segítség a Rákellenes Világnapon

Segítség a Rákellenes Világnapon Február 4-én, a Rákellenes Világnapon, a Béres Alapítvány elnöke, Béres Klára, több mint 25 millió forint értékű gyógyszeradományt adott át a daganatos betegekért küzdő négy legjelentősebb magyar civilszervezet vezetőjének.

tovább
‹ Első  < 2 3 4 5

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább