Hírek archívum - 2018

‹ Első  < 2 3 4 5
2017. március 10.
Pannonhalmán láthatók a lourdes-i stációk

Pannonhalmán láthatók a lourdes-i stációk Maria de Faykod magyar származású szobrászművész különleges fotókiállítása nyílt meg március 10-én a Pannonhalmi Apátsági Múzeum és Galériában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló, egyedülálló kiállítást dr. Várszegi Asztrik OSB pannonhalmi főapát nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Dejcsics Konrád OSB, a Pannonhalmi Főapátság kulturális igazgatója, Csordás Zoltán, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium tanára és Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke. Az eseményt jelenlétével megtisztelte a kiállítás védnöke, Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

tovább
2017. február 27.
A Béres Szőlőbirtok fellobogózza Erdőbényét

A Béres Szőlőbirtok fellobogózza Erdőbényét Dr. Béres József és Béres Klára, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosai, közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából nemzeti színű zászlót adományoztak a birtoknak otthont adó Tokaj-hegyaljai település, Erdőbénye minden családja részére. A 600 db piros-fehér-zöld lobogót Kántor Dezső, Erdőbénye polgármestere vette át.

tovább
2017. február 02.
A Béres Alapítvány 50 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegeknek

A Béres Alapítvány 50 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegeknek A Rákellenes Küzdelem Világnapjához kötődően a Béres Alapítvány 50 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegek gyógyulásának támogatására. Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke Prof. Dr. Kásler Miklósnak, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosának, valamint az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek adta át az Országos Onkológiai Intézetben megrendezett találkozón február 2-án.

tovább
2017. január 18.
Koszorúzás id. dr. Béres József születésnapja alkalmából Kisvárdán

Koszorúzás id. dr. Béres József születésnapja alkalmából Kisvárdán 2017. február 3-án Kisvárdán a Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete és a Várday István Városi Könyvtár szeretettel vár mindenkit id. dr. Béres József emléktáblájának koszorúzási ünnepségére.

tovább
‹ Első  < 2 3 4 5

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább