Állami kitüntetéseket adott át Varga Mihály

2015. augusztus 26.
Tisztelgünk mindazok előtt, akik elhivatottságukkal és munkájukkal hozzájárultak Magyarország eredményeihez – fogalmazott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Államalapító Szent István ünnepéhez kapcsolódó állami kitüntetések átadásán.

Az elismerésben részesülők kimagasló teljesítményét méltatva a miniszter kiemelte: „Az Önök munkája mind-mind hozzátett nemzetünk sikerességéhez, legyen az cégvezetőként végzett több évtizedes munka, egyetemi oktatói tevékenység, a hazai gasztronómia, a zenei tehetséggondozás terén elért eredmény vagy egy külföldi vállalat magyarországi tevékenysége. Mindezekre szüksége van és lesz is hazánknak, ezért az Önök teljesítményét állítjuk példaként a ma élők és az utókor elé.”

 

Az Áder János köztársasági elnök által adományozott kitüntetéseket Martin A. Dale-nek, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatójának, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnökének, dr. Pátzay Györgynek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanszékvezető egyetemi docensének, Béres Klárának, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatójának, Sztancsik István állami díjas mérnöknek, a Weszta Kft. ügyvezető igazgatójának adta át Varga Mihály. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét Nagy Miklós, a Béres Gyógyszergyár Zrt. gazdasági igazgatója vette át. Magyar Arany Érdemkereszt elismerésben részesült Kovács István, a Kovács Vegyesipari Kereskedelmi és Szolgáltatató Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Matika Istvánné, az Unió Coop Zrt. gazdasági igazgatója, Mészáros Zoltán, a Hunor Coop Zrt. elnök-vezérigazgatója. Magyar Bronz Érdemkeresztet kapott Berkes Gyula Ferenc, a Restaurant Biarritz Kft. tulajdonosa, valamint Szabó Zoltán, a Silent Session Produkciós kft. művészeti vezetője, zenei producer.

 

 
Fotó: Eisemann József/NGM

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább