Béres Csepp a Milánói Világkiállításon

2015. szeptember 17.
A rangos világeseményre meghívást kapott dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke, hogy mutassa be az édesapja által létrehozott, mára a nemzeti értékek között számon tartott, legendás magyar egészségvédő készítményt, a Béres Cseppet.

„Táplálni a világot, energiát adni az életnek” – mottóval került megrendezésre a 2015-ös Milánói Világkiállítás. Az esemény fő témája az egészség, a környezet és a fenntartható fejlődés.

 

Magyarország a május 1-től október 31-ig tartó világkiállításon saját pavilonnal képviselteti magát, ahol 2015. szeptember 15-én a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében „Egészségipar, egy iparág a jobb életminőségért” címmel rendeztek konferenciát. A konferencia előadásai a magyar egészségiparra, egészségturizmusra, természeti kincseinkre, gyógyító vizeinkre és gyógynövényeinkre hívták fel a figyelmet.

 

A rangos világesemény keretében felkérték dr. Béres Józsefet, hogy mutassa be az édesapja által létrehozott, mára a nemzeti értékek között számon tartott, legendás magyar egészségvédő készítményt, a Béres Cseppet. A magyar pavilonban több alkalommal is levetítésre került továbbá Kabay Barna filmrendező a Béres társadalmi felelősségvállalásáról készített filmje.
 
A konferencián való részvétel mellett a Béres képviseletében dr. Béres József és Béres Marcell meghívást kaptak a Milánói Kereskedelmi Kamara székházába is, ahol egy üzleti tárgyaláson vettek részt a Lombard régió képviselőivel.

 

Október 2. és 29. között az Uránia Nemzeti Filmszínház műsorra tűzi a 2015-ös Milánói Világkiállítás alkalmából készített ismeretterjesztő filmeket. A filmek között található Petényi Katalin és Kabay Barna filmrendezők A padovai szalézi nővérek és a Béres csepp című, a Béres társadalmi felelősségvállalásáról szóló dokumentumfilmje, melyet 2015. október 27-én mutat be az Uránia.

 

További információ a vetítésekről az alábbi linken található:

http://www.urania-nf.hu/esemenyek/468

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább