Megjelent Az Égigérő Sulifa

2015. december 01.
Megjelent Regéczy-Béres Melinda legújabb mesekönyve, Az Égigérő Sulifa. A kisiskolás korosztálynak szóló könyv Ádám László színes illusztrációival készült.

Volt egyszer egy iskola. Ez volt a teljes neve: Tulipán Utcai Általános Iskola. Mi ebben a nagy szám? Először is, ennek az iskolának az udvarában sok-sok évvel ezelőtt egy hatalmas, égig érő fa nőtt. Az Égigérő Sulifa! Aztán ennek az iskolának a 2.b osztályába jár Molyka, a könyvek szerelmese, és Kockás, a számok rajongója. És ide érkezik a tanév kezdetén egy új tanuló: Királyfia Miklós. Miki pedig nem egy szokványos srác! Nem ismeri a számítógépet, viszont kiváló legelovas és kedvenc játéka a pillangoló. Fogalma sincs, hogyan kell focizni, mégis 113 gólt rúg a harmadikosok elleni meccsen. És jobban ismeri az égig érő fa meséjét, mint Elza néni, a magyar tanár… Hogy mi lesz ebből? Molyka, Kockás és Miki első kalandja és egy örökre szóló barátság az Égigérő Sulifán.

 

Ugron Zsolna ajánlása:

 

„Melinda mesehősei régi, szívesen látott ismerősök nálunk a gyerekszobában. Sokszor azon kapom magam, nem csak a lányaim, én magam is kíváncsian várom a következő estére maradt kalandokat, fejezeteket. Az Égigérő Sulifa hősei közül néhányról már mindannyian sokat hallottunk, de most kiderül, hogy mégsem tudunk róluk szinte semmit. Például a hétfejű sárkányról, hogy hogy hívják. Vagy tudja valaki, mi a legkisebb királyfik kedvenc játéka? Vagy, hogy hogyan modernizálták az égig érő fát? Molyka, Kockás és Miki ismeretlenül is ismerős világába jó vissza-visszatérni. Melinda nagy könnyedséggel fonja egyik mondatba a másikat, és sző belőlük színes szövetet, olyan mesét, amit elalvás után is jó lehet továbbálmodni.”

 

A könyv kapható a nagyobb könyvesboltokban, de webáruházunkban is megvásárolható:

 

http://webaruhaz.beres.hu/konyv-beres-melinda-az-egigero-sulifa-1x

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább