Jótékonysági est március 4-én az Újszínházban

2016. február 11.
A Béres Alapítvány az Újszínház közreműködésével jótékonysági estet rendez a daganatos gyermekekért.

A Béres Alapítvány az Újszínház közreműködésével jótékonysági estet rendez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztálya javára a Béres című, új történelmi színdarab március 4-i előadásának teljes bevételének felajánlásával.

 

A leukémiás és daganatos kisgyermekeket kezelő Osztály országos szinten végez csontvelői őssejt átültetést és sejtterápiát. Magyarországon mindössze két ilyen osztály működik, ezek egyike a Miskolci Megyei Kórházban. Az itt dolgozó orvosok és ápolók példamutató kitartásról és elkötelezettségről tesznek nap mint nap tanúbizonyságot, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az osztályon hónapokig kezelt gyermekek elindulhassanak a gyógyulás útján. Az osztály működéséhez azonban nélkülözhetetlen, hogy rendelkezésre álljanak a beavatkozásokhoz szükséges feltételek.

 
Segítsen Ön is, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályán továbbra is adottak legyenek a megfelelő körülmények a kis betegek gyógyításához!

 

 

Jótékonysági felhívás:

 
A jótékonysági előadás időpontja: 2016. március 4., péntek, 19 óra
 
Helyszín: Újszínház (1061 Budapest, Paulay Ede utca 35.)
 
Az előadásra jegyek a www.ujszinhaz.hu oldalán egységesen 10.000 Ft/db áron kaphatók.

 

Az est fővédnöke: Mádl Dalma

 

 

Amennyiben az előadáson nem tud részt venni, de hozzájárulna az osztály részére felajánlott támogatáshoz, akkor az alábbi online fizetési felületen keresztül vagy banki átutalás formájában lehetősége van pénzbeli adományt eljuttatni a Béres Alapítvány számlájára.

 

A banki átutalásokat az alábbi számlaszámra várjuk:

Béres Alapítvány, K&H Bank 10401055-00028797-00000003

 

A közleményben kérjük, tüntesse fel: MISKOLC

 

 

 

 

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább