A Béres az Év Széchenyi Vállalkozása

2016. szeptember 26.
Átadták a 2016-os Év Széchenyi Vállalkozása díjakat a Magyar Nemzeti Múzeumban: a fődíjat a Béres Gyógyszergyár Zrt. kapta.

Az Év Széchenyi Vállalkozása díj alapítója a Gróf Széchenyi Család Alapítvány olyan kiemelkedő vállalkozásokat kíván elismerni, amelyek a nyilvánosan elérhető adataik alapján méltók arra, hogy a Széchenyi István által megfogalmazott vállalkozói értékeket egy éven keresztül képviseljék és terjesszék. Az idei fődíjat a Béres Gyógyszergyár Zrt. érdemelte ki.
 
A Béres Gyógyszergyár Magyarország legnagyobb, magyar családi tulajdonban lévő vállalkozása, a hazai gyógyszeripar egyik meghatározó, az egészségvédő piac vezető szereplője. Az alapító feltaláló tudományos és emberi nagysága példaként áll fia, dr. Béres József előtt, aki 2000 óta a Béres Gyógyszergyár elnöke. A Béres Gyógyszergyár Zrt. a termelékenység, az innováció és társadalmi felelősségvállalás területein is kimagasló eredményt ért el, ezzel 2016-ban az Év Széchenyi Vállalkozása lett.
 
„Széchenyi István mai szemmel egy kimagasló sikerű vállalkozó volt, aki a gazdaság fejlesztésével az ország felemelkedését szolgálta. A Gróf Széchenyi Család Alapítvány ezért arra ösztönzi a vállalkozásokat, hogy tegyék nyilvánossá jó gyakorlataikat és ezzel mutassanak utat más vállalkozások számára" – mondta el Széchenyi Tímea, a díj alapítója.
 
További díjazottak :
- Széchenyi-Bridge Díj - Logiscool
- Innováció kategória – Bonaventura Kft.
- Társadalmi Felelősségvállalás kategória – Fino Bio Products Kft.
- Termelékenység kategória – Irodamarket Kft.
- Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége Különdíj
 
A nyerteseknek és a résztvevőknek a Magyar Posta Széchenyi István emlékbélyeget adott át.
 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább