A fogyasztók igazolták a Béres minőséget

2017. szeptember 14.
A magyar vásárlók az immunrendszert támogató készítmények kategóriájában a Bérestől kapják a legjobb ár-minőség arányú étrend-kiegészítőket, derült ki egy 2017 januárjában elvégzett reprezentatív felmérésből.

A svájci ICERTIAS (International Certification Association GmbH) Best Buy kutatásában a válaszadókat arról kérdezték, hogy a magyar piacon megjelenő termékek közül melyekről gondolják, hogy valóban kiváló minőséget képviselnek, s mindezt jó áron kapják meg, azaz mely készítményeknek a legjobb az ár-minőség aránya. A felmérés eredménye szerint az étrend-kiegészítők között, az immunrendszert támogató készítmények kategóriájában a Béres-termékek végeztek az első helyen. A díjról Major Ferencet, a Béres Gyógyszergyár vezérigazgatóját kérdeztük.

 

Mit jelent Önöknek a legjobb ár-minőség elismerés?
 
Természetesen nagyon örülünk az eredménynek, hiszen fontos visszaigazolás ez a helyes minőségpolitikánkról. Ez a kutatás a vevők személyes tapasztalataiba, elégedettségébe, illetve a piaci viszonyokról általuk alkotott képbe ad betekintést. Számunkra mindig az a legfontosabb, hogy egészségvédő termékeinket a legkiválóbb minőség jellemezze. A gyógyszerekre egyébként is a legszigorúbb szabályok vonatkoznak, ám az étrend-kiegészítő termékekre vonatkozóan sajnos meglehetősen enyhe, könnyen kijátszható a hivatalos szabályozás. Mi a kötelezőt jócskán túlteljesítjük, és pontosan ugyanazzal a precizitással, azonos gyártási és minőségellenőrzési körülmények között készítjük az az étrend-kiegészítő termékeinket is, mint a gyógyszereinket. Ennek persze ára van. Az ár pedig mindig fontos kérdés. Ezért örülünk annak, hogy a fogyasztók úgy ítélik meg, hogy a mi termékeink megérik az árukat, a Bérestől a legjobb minőséget a legjobb áron kapják meg.

 

 Best Buy Award
A Best Buy online kérdőíves felmérést kétévente végzik 20 országban, az eredmény az adott termékkör felhasználóira nézve reprezentatív. Magyarországon, 2017 elején került sor erre a kutatásra, 1200 válaszadó töltötte ki a kérdőívet. A válaszadók nyitott kérdésekre jelölhették meg az általuk legjobbnak ítélt márkákat. A Best Buy Award célja, hogy megkönnyítse azoknak a fogyasztóknak a választását, akik a legkiválóbb minőséget keresik a legjobb áron. 

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább