Hírek

‹ Első  < 41 42 43 44 45 46 47 >  Utolsó ›
2008. november 27.
Egészségmozgalom indul

Kilenc magyarországi település valósítja meg közösségi egészségtervét a Béres Egészség Hungarikum Program támogatásával 2009 januárjától. Az idén májusban kiírt első, 5-10 000 fős településcsoportnak szóló pályázati felhívásra tizenkét megyéből összesen huszonhat egészségterv érkezett be. A tervezett programok közvetlenül, vagy közvetetten összesen 191 592 lakost érintenek. A kilenc nyertes település cselekvési programja összesen közel hét millió forint támogatásban részesül a Béres Egészség Hungarikum Programtól. A nyertes településeknek a díjakat Dr. Béres József a BEH Program alapítója 2008. november 27-én adta át.

tovább
2008. november 03.
Társadalmi felelősségvállalás felsőfokon

A Béres Gyógyszergyár Zrt. Béres Egészség Hungarikum Programja kapta a CSR Hungary Díj 2008 „Közös Felelősség” elismerést, amelyet október 30-án, a CSR Hungary konferencia keretén belül adtak át. A hazai szakmai zsűri nemzetközi modell alapján három kategóriában most először ítélte oda a cégek társadalmi felelősségvállalását elismerő díjat. A díj fővédnöke Sólyom László köztársasági elnök volt. A Közös Felelősségért járó rangos elismerést a Béres Egészség Hungarikum Program éltre hívója, dr. Béres József vette át.

tovább
2008. október 30.
Béres Csepp - Az Év Természetfotósa

A Magyar Természettudományi Múzeumban megnyílt a „Béres Csepp – Az év természetfotósa 2008” kiállítás. Idén tizenhatodik alkalommal került megrendezésre Az Év Természetfotósa pályázat, amely mára a legrangosabb magyarországi természetfotós pályázatává vált. Mi sem bizonyítja jobban a természetfotózás, természetvédelem és a művészet fontosságát, mint az a tény, hogy a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Béres Csepp gyártója névadó szponzorként idén már második alkalommal döntött az egyik hungarikum, a természeti értékeink megismertetésének és megóvásának ügye mellett.

tovább
2008. október 22.
Komplex probiotikum készítmény a Bérestől a bélflóra egyensúlyáért és az emésztőrendszer egészségéért

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Béres Gyógyszergyár legújabb terméke, a ProBio6 kapszula októbertől megvásárolható a patikákban és a Rossmann üzleteiben.

tovább
2008. október 21.
A daganatos betegekért

Szeptember 4-én, a 15 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány ünnepélyes keretek között adta át adományát, a magasfrekvenciás sebészeti kést, a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány idén április 26-án rendezett nagysikerű jótékonysági estje tette lehetővé.

tovább
‹ Első  < 41 42 43 44 45 46 47 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább