Hírek

‹ Első  < 41 42 43 44 45 46 47 >  Utolsó ›
2009. február 06.
Emlékszoba Id. Dr. Béres Józsefnek

Születésnapjára emlékszobát avattak Id. Dr. Béres Józsefnek, a Béres Csepp megalkotójának tiszteletére a Béres Gyógyszergyár szolnoki telephelyén. A Széchenyi-díjas kutató február 7-én lenne 89 éves.

tovább
2009. január 15.
MOB: arany fokozatú támogató marad a Béres Zrt.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. a következő négy évben is arany fokozatú támogatója marad a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB). Az erről szóló megállapodást pénteken látta el kézjegyével a két elnök, Béres József és Schmitt Pál.

tovább
2009. január 14.
Aranyfokozatú aktiválás

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Béres Gyógyszergyár Zrt. tovább folytatja együttműködését.

tovább
2009. január 10.
A Béres Zrt. hosszabbított

"Ez az év is jól kezdődik" - mondta Schmitt Pál, mert január első napjaiban egy újabb régi partnerrel hosszabbította meg a Magyar Olimpiai Bizottság az együttműködést. A Béres Gyógyszergyár Zrt. immáron a negyedik ciklusban lett a MOB arany fokozatú támogatója.

tovább
2009. január 09.
Arany fokozatú aktiválás

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Béres Gyógyszergyár Zrt. a mai napon bejelentette, hogy tovább folytatja a már három olimpiai cikluson át tartó együttműködését. A Béres Gyógyszergyár Zrt. továbbra is a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója, termékei a Béres „Actival Max” és „Actival Energia” „A Magyar Olimpiai Csapat hivatalos multivitaminja”, a Béres Egészségtár termékcsalád „A Magyar Olimpiai Csapat hivatalos egészségmegőrző készítménye”. A megegyezés értelmében minden magyar olimpikon ezen készítmények - melyek saját termékkategóriájukban az együttműködés alapján kizárólagos joggal bírnak - szedésével készülhet a soron következő téli és nyári olimpiai játékokra.

tovább
‹ Első  < 41 42 43 44 45 46 47 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább