Hírek

‹ Első  < 43 44 45 46 47 48 49 >  Utolsó ›
2008. november 03.
Társadalmi felelősségvállalás felsőfokon

A Béres Gyógyszergyár Zrt. Béres Egészség Hungarikum Programja kapta a CSR Hungary Díj 2008 „Közös Felelősség” elismerést, amelyet október 30-án, a CSR Hungary konferencia keretén belül adtak át. A hazai szakmai zsűri nemzetközi modell alapján három kategóriában most először ítélte oda a cégek társadalmi felelősségvállalását elismerő díjat. A díj fővédnöke Sólyom László köztársasági elnök volt. A Közös Felelősségért járó rangos elismerést a Béres Egészség Hungarikum Program éltre hívója, dr. Béres József vette át.

tovább
2008. október 30.
Béres Csepp - Az Év Természetfotósa

A Magyar Természettudományi Múzeumban megnyílt a „Béres Csepp – Az év természetfotósa 2008” kiállítás. Idén tizenhatodik alkalommal került megrendezésre Az Év Természetfotósa pályázat, amely mára a legrangosabb magyarországi természetfotós pályázatává vált. Mi sem bizonyítja jobban a természetfotózás, természetvédelem és a művészet fontosságát, mint az a tény, hogy a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Béres Csepp gyártója névadó szponzorként idén már második alkalommal döntött az egyik hungarikum, a természeti értékeink megismertetésének és megóvásának ügye mellett.

tovább
2008. október 22.
Komplex probiotikum készítmény a Bérestől a bélflóra egyensúlyáért és az emésztőrendszer egészségéért

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Béres Gyógyszergyár legújabb terméke, a ProBio6 kapszula októbertől megvásárolható a patikákban és a Rossmann üzleteiben.

tovább
2008. október 21.
A daganatos betegekért

Szeptember 4-én, a 15 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány ünnepélyes keretek között adta át adományát, a magasfrekvenciás sebészeti kést, a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány idén április 26-án rendezett nagysikerű jótékonysági estje tette lehetővé.

tovább
2008. október 20.
Kitartás a siker titka

Ha a hargitai vásárló többet szeretne megtudni a Béres családról és nagyszerű találmányukról, a Béres Cseppről, a cég hivatalos honlapján számos érdekes információhoz juthat hozzá. Kiadónkat mégis inkább az érdekelte, ami a sorok mögött van, vagyis szeretnénk a Régió olvasóinak emberközelből bemutatni azokat a magyar embereket, akik megálmodták ezt a csodálatos hungarikumot, és azokat, akik azóta is nap mint nap azon dolgoznak, hogy ez az álom mindig szebb legyen, és a cég termékskálája egyre szélesebbé váljon.

tovább
‹ Első  < 43 44 45 46 47 48 49 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább