Hírek

‹ Első  < 44 45 46 47 48 49 50 > 
2008. szeptember 04.
Lézerkést adományozott a Béres Alapítvány

A gyermeksebészeti osztályok közül a Semmelweis Egyetem Klinikáján alkalmazzák elsőként azt a magas frekvenciájú lézerkést, amelyet ma délelőtt adott át az intézmény részére a Béres Alapítvány.

tovább
2008. szeptember 04.
A Béres Alapítvány 7 millió forintos adománya

2008. szeptember 4-én, a 15 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány ünnepélyes keretek között adta át hét millió forintos adományát, egy magasfrekvenciás sebészeti kést, a Semmelweis Egyetem (SE)I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány idén április 26-án rendezett nagysikerű jótékonysági koncertje tette lehetővé.

tovább
2008. szeptember 04.
Béres a daganatos betegekért

Magasfrekvenciás sebészeti kést adott át a 15 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány tavaszi nagysikerű jótékonysági koncertje tette lehetővé.

tovább
2008. augusztus 27.
Legújabb termékünk a Porcerő Forte filmtabletta

A fogyasztói igények és a hazai szükségletek figyelembevételével kifejlesztettük a Béres Egészségtár Porcerő Forte filmtablettát, mely új készítmény leváltja a Béres Egészségtár - Porcerő tablettánkat. A Porcerő Forte filmtabletta korszerűbb összetétellel, magasabb hatóanyag-tartalommal és könnyebben alkalmazható termékformával törekszik a fogyasztók igényének kielégítésére.

tovább
2008. július 08.
Díj a Bérestől

A hagyományteremtés szándékával első ízben adta át a Béres Egészség Hungarikum díjat a magyar egészségügy napja alkalmából Béres József, a Béres Egészség Hungarikum Program életre hívója.

tovább
‹ Első  < 44 45 46 47 48 49 50 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább