Hírek

‹ Első  < 44 45 46 47 48 49 50 >  Utolsó ›
2008. október 09.
Adni jó!

A 15 éves Béres Alapítvány ünnepélyes keretek között adta át azt a magasfrekvenciás sebészeti kést a Semmelweis Egyetem (SE) I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának, amely megkönnyíti a kis betegek ellátását. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány idén április 26-án rendezett nagy sikerű jótékonysági estje tette lehetővé. Az adományozás kapcsán beszélgettünk Béres Klárával, a Béres Alapítvány elnökével.

tovább
2008. október 02.
Tanulás, képzés támogatása nem csak &quot;házon belül&quot; hasznos

A tavaly tavasszal meghirdetett, Egész életen át tartó tanulás elnevezésű program az egyénnek éppúgy fontos, mint a munkáltatónak, hiszen a helyi és a világpiaci kihívások folyamatosan változnak, a helytállás közös cél. Ahhoz, hogy Magyarország tudásalapú társadalom legyen, az egyéni erőfeszítések és ráfordítások mellett a munkáltató hatékony támogatása is szükséges, hogy a cég egyrészt rugalmas, átfogó képzési/tanulási koncepcióval rendelkezzen, másrészt a kiadások - legalább egy részének - finanszírozásával segítse és ösztönözze az újabb ismeretszerzést.

tovább
2008. október 02.
Egy csepp segítség

Egy kicsit minden cégtulajdonos feszeng, amikor pénzről és társadalmi felelősségvállalásról faggatják, hiszen a dolognak van egy majdhogynem "kötelezően letudandó feladat" olvasata, de van egy másik is, amelyről Béres Józseffel, a Béres Zrt. elnökével és feleségével, Béres Klárával, a cég kommunikációs igazgatójával beszélgettünk.

tovább
2008. szeptember 24.
Béres Gyógyszergyár új honlapja a fogyatékkal élőkért

A "Béres" köztudottan az egyik legismertebb és legtiszteltebb márkanév Magyarországon. A Béres Gyógyszergyár nem szokványos cég: arca van. Nevét a legendás hírű feltalálóról id. Dr. Béres Józsefről kapta, akinek világhírű találmányára építkezve az elmúlt közel 20 év során egy nemzetközi rangú vállalkozás nőtt fel. A cégnek a globalizálódott piaci versenyben is sikerült megőriznie függetlenségét, hitelességét, népszerűségét és emberközpontúságát. A Béres termékek ma minden településen megtalálhatóak, és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig sok millióan ismerik és használják őket. A termékek népszerűsítésében nagy szerepet kapnak a modern kommunikációs eszközök, köztük az internet is, ahol vásárlók gyors és széleskörű tájékoztatást kaphatnak.

tovább
2008. szeptember 23.
Egészségnap Székesfehérváron

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre szeptember 20-án a székesfehérvári Egészségnap.

tovább
‹ Első  < 44 45 46 47 48 49 50 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább