Hírek

‹ Első  < 48 49 50 51 52 53 > 
2008. augusztus 27.
Legújabb termékünk a Porcerő Forte filmtabletta

A fogyasztói igények és a hazai szükségletek figyelembevételével kifejlesztettük a Béres Egészségtár Porcerő Forte filmtablettát, mely új készítmény leváltja a Béres Egészségtár - Porcerő tablettánkat. A Porcerő Forte filmtabletta korszerűbb összetétellel, magasabb hatóanyag-tartalommal és könnyebben alkalmazható termékformával törekszik a fogyasztók igényének kielégítésére.

tovább
2008. július 08.
Díj a Bérestől

A hagyományteremtés szándékával első ízben adta át a Béres Egészség Hungarikum díjat a magyar egészségügy napja alkalmából Béres József, a Béres Egészség Hungarikum Program életre hívója.

tovább
2008. július 01.
Béres Egészség Hungarikum Díj

2008. július elsején, a Magyar Egészségügy Napján Dr. Béres József a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány alapítója a hagyományteremtés szándékával első ízben adta át a Béres Egészség Hungarikum Díjat. A Magyar Egészségügy Napja alkalmából átnyújtott elismerés azokat a civileket és egészségügyi dolgozókat hivatott kitüntetni, akik jó példával járnak elöl a közösségük egészségének fejlesztése, életkörülményük javítása érdekében.

tovább
2008. június 11.
Őrségben az etikus gyógyszerpromócióért

A gyógyszer még ma is bizalmi árucikknek számít. Kultúránkban a gyógyítás tradicionálisan kötődik a Hippokratészig viszszavezethető orvosi etika normáihoz. A betegek jogosan várják el, hogy a gyógyítás folyamatában részt vevők mindegyike - a doktor, a gyógyszergyártó, a patikus - a "salus aegroti suprema lex esto" alapelv szellemében tevékenysége során valóban a páciens érdekét tekintse legfőbb prioritásának.

tovább
2008. június 03.
Egészségügyi, oktatási, kulturális támogatás

Berecz Anna (műsorvezető): - Adásainkban hetente példákat hozunk arra, hogy egy-egy cég, vagy magánszemély milyen módon, milyen formában járul hozzá társadalmi gondok, anyagi problémák enyhítéséhez, az életminőség javításához, a fenntartható fejlődéshez. Olyan szervezetekről van szó, amelyek saját üzleti érdekeik elsődlegességén túlmenőn fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást, mert felelősséget éreznek azért a környezetért, amelyben élnek és dolgoznak. Mai példánkat munkatársaink a Béres Alapítvány házatájáról hozták, amely fennállásának 15 éve alatt több mint egymilliárd forint értékű terméket adományozott, 150 millió forintnyi anyagi támogatást nyújtott 2500 szervezeten keresztül egészségügyi, oktatási, valamint kulturális, értékmegőrzési célokra, határon innen és túl. Most következő riportunk az egészségügyi területre koncentrál.

tovább
‹ Első  < 48 49 50 51 52 53 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább