Hírek

 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›
2018. szeptember 10.
A tokiói olimpiai ciklusra is meghosszabbította támogatását a Béres

A tokiói olimpiai ciklusra is meghosszabbította támogatását a Béres Újabb olimpiai ciklusra kötött együttműködési megállapodást a Magyar Olimpiai Bizottsággal a Béres Gyógyszergyár Zrt., mely a MOB támogatójaként 2020-ig, a tokiói olimpiáig segíti a felkészülést. A szerződést dr. Béres József, a gyógyszergyár elnöke és Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke írták alá. A Béres neve régóta összefonódik a magyar olimpiai mozgalommal, hiszen készítményei már több mint két évtizede vannak az olimpikonok segítségére a sikeres felkészülésben.

tovább
2018. szeptember 03.
Az év praxisa: díjat kaptak a kárpát-medencei orvosok

Az év praxisa: díjat kaptak a kárpát-medencei orvosok Szeptember 3-án a Vigadóban adták át „ Az év praxisa a Kárpát-medencében nyerteseinek díjait, az ünnepségen részt vett Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is. A hosszú évek hagyományaival büszkélkedő pályázatra idén majd 300 ajánlás érkezett a hálás páciensektől, polgármesterektől, lelkészektől, orvos kollégáktól, rezidensektől, hogy bemutassák hazai és határon túli háziorvosuk és munkatársa: a nővér áldozatkész munkáját, emberségét, betegszeretetét.

tovább
2018. augusztus 31.
Szolnok díszpolgárává avatták dr. Béres Józsefet

Szolnok díszpolgárává avatták dr. Béres Józsefet Szolnok Város Díszpolgári Címével tüntették ki a Béres Gyógyszergyár elnökét, dr. Béres Józsefet.

tovább
2018. augusztus 30.
Elismerés Béres Melinda mesejátékának

Elismerés Béres Melinda mesejátékának Béres Melinda Csingiling az erdőben című mesejátékát választották a legjobb mesejátéknak Szarvason.

tovább
2018. augusztus 30.
Szép magyar ének - nyilvános vetítések

Szép magyar ének - nyilvános vetítések A Béres József Szép magyar ének című daloskönyve nyomán készült dokumentumfilm nyilvános vetítéseire az alábbi helyszíneken és időpontokban kerül sor.

tovább
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább