Hírek archívum - 2018

 < 1 2 3 4 5 > 
2015. szeptember 30.
Elindult az Örökség oldal

Elindult az Örökség oldal Id. dr. Béres József élete a szorgalom, a kitartás, az alkotó szellem, a kemény munka, a segítőkészség és a közösségbe vetett hit egyik legszebb példája. Az Örökség oldal célja, hogy ezt a különleges, példaértékű életutat bemutassa.

tovább
2015. szeptember 17.
Béres Csepp a Milánói Világkiállításon

Béres Csepp a Milánói Világkiállításon A rangos világeseményre meghívást kapott dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke, hogy mutassa be az édesapja által létrehozott, mára a nemzeti értékek között számon tartott, legendás magyar egészségvédő készítményt, a Béres Cseppet.

tovább
2015. szeptember 14.
Megjelent a Béres Egészség Magazin legújabb száma!

Megjelent a Béres Egészség Magazin legújabb száma! A magazinban a legendás feltaláló, id. dr. Béres József személyiségét kézírásának grafológiai elemzése által ismerjük meg mélyebben, majd olyan betegek mesélik el történeteiket, akik számára a Béres Csepp az életet, a gyógyulást jelentette.

tovább
2015. augusztus 26.
Állami kitüntetéseket adott át Varga Mihály

Állami kitüntetéseket adott át Varga Mihály Tisztelgünk mindazok előtt, akik elhivatottságukkal és munkájukkal hozzájárultak Magyarország eredményeihez – fogalmazott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Államalapító Szent István ünnepéhez kapcsolódó állami kitüntetések átadásán.

tovább
2015. július 14.
3,2 milliárd forintos fejlesztés indul a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyártóüzemében

3,2 milliárd forintos fejlesztés indul a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyártóüzemében A Kormány döntése értelmében a Béres Gyógyszergyár Zrt. 1,6 milliárd forint összegű beruházási célú, visszafizetési kötelezettség nélküli támogatást kapott a szolnoki termelő üzemében végrehajtandó gyógyszergyártó üzemi és logisztikai raktár kapacitásának bővítésére.

tovább
 < 1 2 3 4 5 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább