Hírek archívum - 2018

 < 1 2 3 4 5 > 
2016. szeptember 27.
Énekmaraton az Óbudai Társaskörben

Énekmaraton az Óbudai Társaskörben Október 16-án különleges élményt nyújtó énekmaratonra várunk minden érdeklődőt az Óbudai Társaskörben, mely során Béres József Szép Magyar Ének II. kötetének dalait közösen énekeljük el.

tovább
2016. szeptember 26.
A Béres az Év Széchenyi Vállalkozása

A Béres az Év Széchenyi Vállalkozása Átadták a 2016-os Év Széchenyi Vállalkozása díjakat a Magyar Nemzeti Múzeumban: a fődíjat a Béres Gyógyszergyár Zrt. kapta.

tovább
2016. augusztus 02.
Hajrá Magyarok!

Hajrá Magyarok! A Béres Gyógyszergyár Zrt. immár az 5. olimpiai ciklusban támogatja a Magyar Olimpiai Csapat felkészülését.

tovább
2016. július 05.
Különleges fotókiállítás nyílt Máriapócson a Béres Alapítványnak köszönhetően

Különleges fotókiállítás nyílt Máriapócson a Béres Alapítványnak köszönhetően Július 5-től a Máriapócsi Nemzeti Kegyhely ad otthont a Franciaországban élő, magyar származású szobrászművész, Maria de Faykod világhírű alkotását, a Lourdes-i Keresztutat bemutató művészi képeknek, melyeket a művésznő saját maga készített. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló különleges fotókiállítást dr. Seszták István, a Hajdúdorogi Főegyházmegye főhelynöke nyitotta meg.

tovább
2016. június 14.
Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit!

Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit! A 2016. tavasz/nyári Béres Egészség magazinunk szókereső játékának helyes megfejtői között kisorsoltuk a 10 db 5000 Ft értékű Béres ajándékcsomagot.

tovább
 < 1 2 3 4 5 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább