Hírek archívum - 2018

 < 1 2 3 4 5 > 
2017. október 16.
Isten kezében, a Béres család - a Duna TV műsorán

Isten kezében, a Béres család - a Duna TV műsorán A Duna TV október 31-én 10 óra 30 perckor megismétli az Isten kezében című műsorának Béres családdal készített epizódját.

tovább
2017. október 05.
Nagyváradon látható a Lourdes-i Keresztút

Nagyváradon látható a Lourdes-i Keresztút Lourdes híres márvány keresztútját bemutató kiállítás nyílt október 4-én a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban. A Lourdes-i Keresztút a Franciaországban élő, magyar származású szobrászművész, Maria de Faykod alkotása, melyet most egy különleges fotókiállítás formájában ismerhet meg Nagyvárad közönsége. A kiállítás a Béres Alapítvány támogatásával érkezett a városba, melyet Böcskei László nagyváradi megyéspüspök nyitott meg. Az ünnepélyes megnyitón részt vett a Béres Alapítvány elnöke, Béres Klára is.

tovább
2017. szeptember 24.
Édesanyák dicsérete - XIII. Nemzetközi Kiállítás a hatvani Galériában

Édesanyák dicsérete - XIII. Nemzetközi Kiállítás a hatvani Galériában „Édesanyák dicsérete” címmel szeptember 23-án nyílt meg nemzetközi gyermekrajz kiállítás Hatvanban, a Hatvani Galériában. A Tilma Alapítvány által immáron a tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő kiállítás-sorozat legfontosabb küldetése, hogy a gyermekek rajzain keresztül évről évre szeretetet vigyen az emberek szívébe. A kiállítások megálmodója Basa Ottóné Révész Erzsébet művésztanár, aki 2005 óta szervezi meg a mára nemzetközivé bővült rajzpályázatot. Ő hozta létre a Tilma Gyermekművészetért Alapítványt azzal az elsődleges céllal, hogy segítse azokat a tehetséges gyermekeket, akiknek az életében értékes helyet foglal el a művészet szeretete. A Tilma Alapítvány egy köténybe, a Tilmába kívánja összegyűjteni a kicsiny gyermekalkotókat, óvodás kortól a középiskolás korig.

tovább
2017. szeptember 21.
Új gyártórészleget avat Szolnokon a Béres

Új gyártórészleget avat Szolnokon a Béres 3,2 milliárd forint értékű beruházásban közel a duplájára növeli gyártási kapacitását a Béres Gyógyszergyár. Az egyedi kormánydöntés keretében kapott 50%-os állami támogatással megvalósuló beruházás a Béres termékek iránt egyre növekvő hazai és exportkereslet kielégítése érdekében, valamint a termelési kapacitások bővítése miatt vált szükségessé. A szeptember 21-ei avatáson ünnepi beszédet mondott Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke.

tovább
2017. szeptember 14.
A fogyasztók igazolták a Béres minőséget

A fogyasztók igazolták a Béres minőséget A magyar vásárlók az immunrendszert támogató készítmények kategóriájában a Bérestől kapják a legjobb ár-minőség arányú étrend-kiegészítőket, derült ki egy 2017 januárjában elvégzett reprezentatív felmérésből.

tovább
 < 1 2 3 4 5 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább