Magazin

2016. március 08.
Béres Egészség Magazin 2016. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2016. tavasz/nyár 2016 az olimpia éve, magazinunkban sorra vesszük az elmúlt évszázad magyar olimpiai sikereit, és arról is beszélünk élvonalbeli sportolóinkkal, hogy családjuknak milyen szerepük van a világelső eredmények elérésében. Arról is beszélünk, milyen kihívásokkal kell szembenéznie szervezetünknek a mindennapokban, hogyan vértezhetjük fel a harchoz, és hogyan találhatjuk meg az óriási felhozatalban azt a készítményt, ami valóban az egészségünket fogja szolgálni. Id. dr. Béres József legendás feltaláló élete a színháztörténelembe is bevonult ettől az évtől, a küzdelmes életútját bemutató történelmi drámát két színház is műsorára tűzte ebben az évadban. Útitipp rovatunkban olyan erdélyi kincseket tárunk fel, amelyek talán nem szerepelnek az útikönyvek első lapjain, ám a Béres család legkedvesebb helyei között igen. Bemutatjuk Faykod Mária, Franciaországban élő és alkotó, magyar szobrászművészt is, akinek lourdes-i Keresztút című szoboregyütteséhez zarándokok tömege látogat el évről évre.

megnézem letöltöm2015. szeptember 14.
Béres Egészség Magazin 2015. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2015. ősz/tél Béres Egészség Magazinunk 2015. ősz/téli számában a legendás feltaláló, id. dr. Béres József személyiségét kézírásának grafológiai elemzése által ismerjük meg mélyebben, majd olyan betegek mesélik el történeteiket, akik számára a Béres Csepp az életet, a gyógyulást jelentette. Szó esik a magunkért és a jövő generációjáért vállalt felelősségről, beszélgetünk Mocsai Lajossal az általa megálmodott és létrehozott Nemzeti Kézilabda Akadémiáról, kipróbáljuk a szűrőkamiont, tanácsokkal szolgálunk a frontérzékenyeknek, ellátogatunk a "Tisza fővárosába", és sorra vesszük, mi mindenhez érdemes a mára a hungarikumok között számon tartott, nemes tokaji aszút a pohárba tölteni.

megnézem letöltöm2015. március 09.
Béres Egészség Magazin 2015 tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2015 tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2015. évi, tavasz-nyári számában id. dr. Béres Józsefre emlékezünk, beszélgetünk az íróval, aki drámakötetet jelentetett meg a legendás feltaláló történetéről. Felfedjük, mi igaz a „doppinghírből”, szó esik a szűrővizsgálatok fontosságáról, arról, hogyan állhatunk helyt mindennapjainkban egyszerre több szerepben, és azt is megtudjuk, milyen titkokat rejt Erdőbénye vadregényes vidéke.

megnézem letöltöm2014. szeptember 24.
Béres Egészség Magazin 2014 ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2014 ősz/tél A Béres Egészség Magazin 2014. évi, őszi számában többek közt visszatekintünk a vállalat elmúlt 25 évének sikertörténetére, jó tanácsokkal szolgálunk ahhoz, hogyan őrizhetjük meg immunrendszerünk egészségét a hideg idő beköszöntével, beszélünk a C- és D3-vitaminok áldásos hatásairól, és segítünk felismerni és megfelelően gondozni a gyermekekben rejlő tehetséget.

megnézem2014. február 25.
Béres Egészség Magazin 2014 tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2014 tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2014. évi, tavaszi számában többek közt szemügyre vesszük a szezon legjobb antioxidánsait; kiderítjük, hogyan maradhatunk ötven éves kor felett is fiatalosak; betekintést nyerünk abba, hogyan készül a királyok bora avagy a borok királya, a tokaji aszú; "számba vesszük" mozgás-szervrendszerünket; megismerkedünk közelebbről a D-vitaminnal; beszélgetünk Ugron Zsolna írónővel; futunk az egészség jegyében, és dr. Béres Józsefet arról kérdezzük, mit jelent a család és a vállalat számára az elismerés, hogy az elmúlt évben a Béres Csepp, gyógyszerkészítmények közül elsőként bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe.

megnézem letöltöm2013. szeptember 17.
Béres Egészség Magazin 2013 ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2013 ősz/tél A Béres Egészség Magazin 2013. évi, őszi számában ötleteket kapunk, hogyan tehetjük örömtelivé gyermekünk számára az iskolakezdést, interjút olvashatunk dr. Cs. Szabó Zsuzsannával a nyomelemek fontosságáról, Hampel Katalin divattervezővel pedig a magyar hagyományokat átörökítő ruhakölteményeiről, ezen kívül „szemügyre” vehetjük, miként kerülhető el, hogy szemeink egészsége áldozatul essen a számítógépek káros hatásának, és megtudhatjuk, milyen mozgásformákat érdemes végeznünk és érdemes kerülnünk aktuális életszakaszunkban.

megnézem letöltöm2013. március 06.
Béres Egészség Magazin 2013 tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2013 tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2013. évi, tavaszi számában a Béres Alapítvány fennállásának 20 éves évfordulója kapcsán támogatottak mondják el, mit jelentett nekik az alapítvány segítsége, interjút olvashatunk prof.dr. Balázs Csaba immunológussal többek között arról, hogy immunrendszerünk védelmében milyen szerepet játszanak az antioxidánsok, valamint megtudhatjuk a magazinból, miből meríthetünk életerőt a mindennapokban, vagy éppen azt, hogy miként vehetjük fel a harcot a magas koleszterinnel.

megnézem letöltöm2012. szeptember 01.
Béres Egészség Magazin 2012 ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2012 ősz/tél A Béres Egészség Magazinban sok szó esik sokakat érintő, általános és egészségügyi kérdésekről, arról mennyire fontos a megelőzés, és hogy mi magunk mennyi mindent tehetünk az egészségünk védelmében.

megnézem letöltöm2011. szeptember 01.
Béres Egészség 2011 ősz/tél

Béres Egészség 2011 ősz/tél - Kortalanul 40 felett
- Megbízható márkák
- Magas koleszterin


megnézem letöltöm© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább