Magazin

2018. szeptember 10.
Béres Egészség Magazin 2018. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2018. ősz/tél Magazinunk 2018. ősz/téli lapszámában korunk aktuális egészségügyi témáival foglalkozunk, megismerkedünk a stressz veszélyeivel, beszélünk a megfelelő D-vitamin-ellátottság és a helyes gyógyszerszedés jelentőségéről, tippet adunk szemünk egészségének megőrzéséhez, és segítünk eligazodni a C-vitaminok széles választékában is. Bővítjük a multivitaminokról szerzett ismereteinket, prof. dr. Falus András immunológus bevezet minket immunrendszerünk rejtelmeibe, a futás népszerűségének titkát pedig a Budapest Sportiroda segít nekünk megfejteni. Bepillantunk egy különleges filmforgatás és a Béres új laboratóriumának kulisszái mögé, majd a Béres Alapítvány 25 éves évfordulója alkalmából Béres Klárával a társadalmi felelősségvállalás hitelességéről beszélgetünk. Újdonságként a lapot izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyen bemutatjuk az összes Béres-terméket és egyúttal játékos szórakozást nyújtunk gyermekeknek és gyermeklelkű olvasóinknak.

megnézem letöltöm2018. március 14.
Béres Egészség Magazin 2018. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2018. tavasz/nyár 2018-ban a Béres Alapítvány fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük. Másokon segíteni lélekemelő érzés, annak pedig, akinek a kezünket nyújtjuk, mindez gyakran az életet jelenti. Magazinunk legújabb lapszámában az alapítvány néhány támogatottja meséli el olvasóinknak, számukra mit jelentett a segítség. Balázs Jánossal tehetségről és művészetről beszélgetünk, majd végighaladunk az úton, amely egy tökéletes Béres-termék születéséhez vezet. Tippeket adunk, hogyan kerüljük el nyáron a betegségeket, hogyan maradjunk mozgásban, és bepillantunk szemünk működésének kulisszái mögé is. Összegyűjtöttük a szezon legizgalmasabb gyermekprogramjait, a természet szerelmeseinek pedig túraajánlókkal készültünk. Azért pedig, hogy a nyaralás nyugodtan teljen, sorra vettük, hogy mit érdemes a bőröndben magunkkal vinnünk az útra.

megnézem letöltöm2017. szeptember 12.
Béres Egészség Magazin 2017. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2017. ősz/tél Magazinunk legújabb, 2017. ősz/téli számában az egyetlen magyar űrhajós, Farkas Bertalan az űrutazás rejtelmeiről mesél Béres Klárának, Rieger Tibor szobrászművész pedig megosztja velük egyedülálló műveinek szellemiségét. Betekintünk a Béres Gyógyszergyár újonnan felavatott gyártóüzemébe, és eláruljuk a Béres-termékek tökéletes minőségének titkát. Tippeket adunk a hidegebb hónapokra való felkészüléshez, az energiaraktárak feltöltéséhez, és arra is felhívjuk a figyelmet, hogy azért érdemes megőriznünk egészségünket, hogy jelen lehessünk életünk minden fontos pillanatában. Beszélünk a pajzsmirigyről, az artrózisról, a szemvizsgálat és a stressz-levezetés fontosságáról, és mondunk néhány érvet, amiért ősszel is érdemes felkeresni a 15 éves jubileumát ünneplő Béres Szőlőbirtokot.

megnézem letöltöm2017. március 13.
Béres Egészség Magazin 2017. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2017. tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2017. évi, tavasz/nyári lapszámában beszélünk az időjárási frontokról és arról, milyen hatással lehetnek szervezetünkre, majd sorra vesszük azokat a praktikákat, amelyek segíthetnek nekünk a tavaszi fáradtság leküzdésében. Megismerkedünk a B-vitaminokkal és egy egyre gyakoribb női betegség, az endometriózis fogalmával is. Szemügyre vesszük az étrend-kiegészítők piacát, és szakértők segítenek nekünk abban, hogy hogyan válasszuk ki a gazdag kínálatból a megbízható minőségű készítményeket. Testünk mellett lelkünk egészségének megőrzésére is adunk tippeket: bepillantunk a táncversenyek világába, és megtanuljuk ellazítani testünket, szellemünket néhány jógagyakorlat segítségével. Kisgyermekes szülők osztják meg velünk a Béres Csepphez fűződő tapasztalataikat, Béres Klára és dr. Béres József pedig a Béres Szőlőbirtok és Pincészet 15 éves jubileuma alkalmából a borászatát történetét mesélik el nekünk.

megnézem letöltöm2016. szeptember 21.
Béres Egészség Magazin 2016. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2016. ősz/tél Magazinunk 2016. évi, ősz/téli lapszámában dr. Béres Józseffel, a Béres Gyógyszergyár elnökével a hitelesség, minőség, megbízhatóság fontosságáról és a család szerepéről beszélgetünk. 2016 kétségtelenül a magyar sportsikerek éve. Sorra vesszük olimpikonjaink Rióban elért gyönyörű eredményeit, majd betekintünk napjaink és a jövő példaképeinek mindennapjaiba is. A csontritkulással küzdőknek a számukra legmegfelelőbb mozgásformát, a testi-lelki békére vágyóknak pedig a tökéletes úticélt segítünk megtalálni. Foglalkozunk az étrend-kiegészítők piacán történő változásokkal, érdekes információkkal gazdagodunk egyik legkülönlegesebb érzékszervünkről, megtudjuk, mi az a "daru-bogyó" és miért hasznos, és választ kapunk minden kérdésünkre, amelyeket soha nem mertünk volna megkérdezni a tokaji borásztól.

megnézem letöltöm2016. március 08.
Béres Egészség Magazin 2016. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2016. tavasz/nyár 2016 az olimpia éve, magazinunkban sorra vesszük az elmúlt évszázad magyar olimpiai sikereit, és arról is beszélünk élvonalbeli sportolóinkkal, hogy családjuknak milyen szerepük van a világelső eredmények elérésében. Arról is beszélünk, milyen kihívásokkal kell szembenéznie szervezetünknek a mindennapokban, hogyan vértezhetjük fel a harchoz, és hogyan találhatjuk meg az óriási felhozatalban azt a készítményt, ami valóban az egészségünket fogja szolgálni. Id. dr. Béres József legendás feltaláló élete a színháztörténelembe is bevonult ettől az évtől, a küzdelmes életútját bemutató történelmi drámát két színház is műsorára tűzte ebben az évadban. Útitipp rovatunkban olyan erdélyi kincseket tárunk fel, amelyek talán nem szerepelnek az útikönyvek első lapjain, ám a Béres család legkedvesebb helyei között igen. Bemutatjuk Faykod Mária, Franciaországban élő és alkotó, magyar szobrászművészt is, akinek lourdes-i Keresztút című szoboregyütteséhez zarándokok tömege látogat el évről évre.

megnézem letöltöm2015. szeptember 14.
Béres Egészség Magazin 2015. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2015. ősz/tél Béres Egészség Magazinunk 2015. ősz/téli számában a legendás feltaláló, id. dr. Béres József személyiségét kézírásának grafológiai elemzése által ismerjük meg mélyebben, majd olyan betegek mesélik el történeteiket, akik számára a Béres Csepp az életet, a gyógyulást jelentette. Szó esik a magunkért és a jövő generációjáért vállalt felelősségről, beszélgetünk Mocsai Lajossal az általa megálmodott és létrehozott Nemzeti Kézilabda Akadémiáról, kipróbáljuk a szűrőkamiont, tanácsokkal szolgálunk a frontérzékenyeknek, ellátogatunk a "Tisza fővárosába", és sorra vesszük, mi mindenhez érdemes a mára a hungarikumok között számon tartott, nemes tokaji aszút a pohárba tölteni.

megnézem letöltöm2015. március 09.
Béres Egészség Magazin 2015. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2015. tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2015. évi, tavasz-nyári számában id. dr. Béres Józsefre emlékezünk, beszélgetünk az íróval, aki drámakötetet jelentetett meg a legendás feltaláló történetéről. Felfedjük, mi igaz a „doppinghírből”, szó esik a szűrővizsgálatok fontosságáról, arról, hogyan állhatunk helyt mindennapjainkban egyszerre több szerepben, és azt is megtudjuk, milyen titkokat rejt Erdőbénye vadregényes vidéke.

megnézem2014. szeptember 24.
Béres Egészség Magazin 2014. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2014. ősz/tél A Béres Egészség Magazin 2014. évi, őszi számában többek közt visszatekintünk a vállalat elmúlt 25 évének sikertörténetére, jó tanácsokkal szolgálunk ahhoz, hogyan őrizhetjük meg immunrendszerünk egészségét a hideg idő beköszöntével, beszélünk a C- és D3-vitaminok áldásos hatásairól, és segítünk felismerni és megfelelően gondozni a gyermekekben rejlő tehetséget.

megnézem2014. február 25.
Béres Egészség Magazin 2014. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2014. tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2014. évi, tavaszi számában többek közt szemügyre vesszük a szezon legjobb antioxidánsait; kiderítjük, hogyan maradhatunk ötven éves kor felett is fiatalosak; betekintést nyerünk abba, hogyan készül a királyok bora avagy a borok királya, a tokaji aszú; "számba vesszük" mozgás-szervrendszerünket; megismerkedünk közelebbről a D-vitaminnal; beszélgetünk Ugron Zsolna írónővel; futunk az egészség jegyében, és dr. Béres Józsefet arról kérdezzük, mit jelent a család és a vállalat számára az elismerés, hogy az elmúlt évben a Béres Csepp, gyógyszerkészítmények közül elsőként bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe.

megnézem2013. szeptember 17.
Béres Egészség Magazin 2013. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2013. ősz/tél A Béres Egészség Magazin 2013. évi, őszi számában ötleteket kapunk, hogyan tehetjük örömtelivé gyermekünk számára az iskolakezdést, interjút olvashatunk dr. Cs. Szabó Zsuzsannával a nyomelemek fontosságáról, Hampel Katalin divattervezővel pedig a magyar hagyományokat átörökítő ruhakölteményeiről, ezen kívül „szemügyre” vehetjük, miként kerülhető el, hogy szemeink egészsége áldozatul essen a számítógépek káros hatásának, és megtudhatjuk, milyen mozgásformákat érdemes végeznünk és érdemes kerülnünk aktuális életszakaszunkban.

megnézem2013. március 06.
Béres Egészség Magazin 2013. tavasz/nyár

Béres Egészség Magazin 2013. tavasz/nyár A Béres Egészség Magazin 2013. évi, tavaszi számában a Béres Alapítvány fennállásának 20 éves évfordulója kapcsán támogatottak mondják el, mit jelentett nekik az alapítvány segítsége, interjút olvashatunk prof.dr. Balázs Csaba immunológussal többek között arról, hogy immunrendszerünk védelmében milyen szerepet játszanak az antioxidánsok, valamint megtudhatjuk a magazinból, miből meríthetünk életerőt a mindennapokban, vagy éppen azt, hogy miként vehetjük fel a harcot a magas koleszterinnel.

megnézem2012. szeptember 01.
Béres Egészség Magazin 2012. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2012. ősz/tél A Béres Egészség Magazinban sok szó esik sokakat érintő, általános és egészségügyi kérdésekről, arról mennyire fontos a megelőzés, és hogy mi magunk mennyi mindent tehetünk az egészségünk védelmében.

megnézem2011. szeptember 01.
Béres Egészség Magazin 2011. ősz/tél

Béres Egészség Magazin 2011. ősz/tél - Kortalanul 40 felett
- Megbízható márkák
- Magas koleszterin


megnézem© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább