Kultúra

Alapítványunk Béres a magyar kultúráért jelmondata szellemében kiemelt figyelmet fordít a magyar kulturális értékek megőrzésére és az e célt segítő művészekre, programokra.

Az elmúlt több mint húsz évben segítettük a Csillagszemű Táncegyüttest, a Bartók Kórust, a Cédrus Alapítványt, a Tolcsvay trilógia c. produkciót, Hegedűs Endre zongoraművészt, Kubinyi Anna textilművészt és a Duna Művészegyüttest is. Támogattuk a Himnusz szobor és a Budai Vár déli Kortina-falára tervezett Mária-szobor elkészítését.

Két éven át örömmel álltunk a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány kezdeményezése mellé, hogy január 21-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából közösen rendezzük meg egy rendhagyó köztéri, kortárs művészeti kiállítást.

Két alkalommal támogattuk a Duna Televízió nagy sikert aratott Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató vetélkedőjét, és köszöntöttük a Magyar Dal Napját Béres József Szép magyar ének című daloskönyve alapján összeállított zenei programmal az Óbudai Társaskörben

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább