Tesztelje tudását és nyerjen „Nap ihlette” kvízünkkel!

 

A magyar emberek többsége nem viszi be az ajánlott D-vitamin mennyiséget, ezért különösen fontos, hogy a napfényhiányos időszakban erre jobban odafigyeljünk. De miért is nélkülözhetetlen szervezetünk számára a D-vitamin, mennyi az ajánlott napi mennyiség és milyen forrásokból fedezhetjük ezt?

Az alábbi 5 kérdés megválaszolásával nem csak bővítheti tudását a nélkülözhetetlen „napfényvitaminról”, de megnyerheti a 20 egyedi SZUNO csomagolózsák egyikét is, amiben elrejtettünk 2 hónapra elegendő ajándék D-vitamint is: a természetes, extraszűz olívaolajat tartalmazó Béres Vita-D3 2000 NE lágyzselatin kapszulát.

Irány a játék

Mi is a SZUNO és hogyan készültek az egyedi csomagolózsákok?

Mi is a SZUNO és hogyan készültek az egyedi csomagolózsákok?

A csomagolózsákokat a SZUNO kézműves műhelyében készítették kézi linónyomat technikával, vidám, napocskás gyerekrajz mintával. A SZUNO a mélyszegénység, a gyermekszegénység és a társadalmi leszakadás ellen küzdő Igazgyöngy Alapítvány társadalmi vállalkozása.

Egy Told nevű zsákfaluban tanodát működtetnek a gyerekeknek, közösségfejlesztési programokat tartanak a szülőknek és van egy társadalmi vállalkozásuk is, ahol a Toldon élőket foglalkoztatják. Ez a társadalmi vállalkozás a SZUNO nevet kapta, ami romani nyelven álmot jelent. A munkatársak által készített fa- és textiltermékek motívumait az Igazgyöngy művészeti iskolájában készülő gyerekrajzok adják – akárcsak a most megnyerhető „Nap ihlette” csomagolózsák mintáját is.

Béres x Igazgyöngy Alapítvány együttműködés

Béres x Igazgyöngy Alapítvány együttműködés

A Béres Alapítvány 2023-ban közel 10 millió forint értékben juttatott el az Igazgyöngy Alapítványon keresztül C- és D-vitaminból álló adományt a rászoruló családoknak. A Béres számára fontos, hogy segítse a rászorulókat, beleértve a nehéz körülmények között élő családokat, valamint felhívja a figyelmet olyan elhivatottan működő szervezetekre, mint az Igazgyöngy Alapítvány. Együttműködésünk első eredménye a „Nap ihlette” csomagolózsákunk.

A zsákot használhatja például tárolásra, uzsonna csomagolására vagy a boltban használatos eldobható csomagolóanyag környezettudatos alternatívájaként.

Ha kíváncsi, milyen mesés termékeket készítenek még és hogyan tudja őket támogatni, látogasson el a weboldalunkra: https://szuno.com.

Lépés 1 of 7

Tegye próbára tudását!

Töltse ki kvízünket!

A Béres Vita-D3 2000 NE lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmény.
AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.