A Béres CalciviD 7 filmtabletta 7 hatóanyaga, köztük napi 800 mg kalcium, komplex formában támogatja a csontok egészségét.

 

*A Béres CalciviD 7 filmtabletta készítmény hatóanyagai közül a kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a cink, a mangán, a magnézium és a K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

 

Keresse most a Béres CalciviD 7-et, akár 20%-kal kedvezőbb áron, az akcióban részt vevő patikákban!

 

Az akció időtartama: 2023.11.01-30.-ig, illetve a készlet erejéig.

 

Megvásárolom

A lenti patikalista segítségével ellenőrizheti, hogy a közelében mely patikákban vásárolhatja meg a Béres CalciviD 7 filmtablettát kedvezményes áron.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Béres CalciviD 7 filmtabletta kedvezményes ára a szerződött patikák esetében biztosított. A szerződött patikák írásban vállalják, hogy a fogyasztói akcióban résztvevő Béres CalciviD 7 60 db terméket 2023. november 1. és 30. között, illetve a készlet erejéig 20% kedvezménnyel ajánlja és értékesíti a fogyasztók részére.

A tényleges kedvezményes árak patikánként változhatnak, a vásárlás helyétől függően jelentősen eltérhetnek.

A megtakarítás százalékos mértéke minden részt vevő patikában egységes, amely az akciót megelőző 30 napos időszakban alkalmazott legalacsonyabb árhoz mérten kerül kiszámításra.

A Béres CalciviD 7 filmtabletta komplex étrend-kiegészítő készítmény az egészséges csontokért.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Tudjon meg többet a Béres CalciviD 7 filmtablettáról

 

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ PATIKÁKAT megtalálja, ha rákattint az alábbi linkre:

 

PATIKALISTA