Tegyen izületi egészségéért!*

Keresse most a Béres Porcerő termékeket 20% kedvezménnyel a kijelölt patikákban!

Az akció időtartama: 2023. május 1-31. között

Megvásárolom

Akcióban résztvevő patikák listája

Ismerje meg a Béres Porcerő termékeit!

Komplex támogatás 10 hatóanyaggal – Megújult külső!

Béres Porcerő KOMPLEX filmtabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem
Béres Porcerő FORTE filmtabletta
Az ízületi porcok normál működéséért* – Lenyelést könnyítő bevonattal

Béres Porcerő FORTE filmtabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem
Béres Porcerő HYAL-GO kapszula
Az ízületek és inak rugalmasságáért!*

Béres Porcerő HYAL-GO kapszula

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem

A Béres Porcerő FORTE, Porcerő KOMPLEX és Porcerő HYAL-GO termékek májusban országszerte 20% kedvezménnyel kaphatóak a kijelölt patikákban.

A lenti patikalista segítségével könnyedén megtalálja az Önhöz legközelebb eső, az akcióban részt vevő gyógyszertárat.

Az akcióban a Béres Porcerő összes kiszerelése kedvezményesen megvásárolható.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Béres Porcerő termékek kedvezményes ára a szerződött patikák esetében biztosított. A szerződött patikák írásban vállalják, hogy a fogyasztói akcióban résztvevő Béres Porcerő FORTE filmtabletta 60 db, 90 db, 180 db, Béres Porcerő KOMPLEX filmtabletta 90 db és 180 db, valamint Béres Porcerő HYAL-GO kapszula 30 db terméket 2023. május 1. és május 31. között, illetve a készlet erejéig 20% kedvezménnyel ajánlja és értékesíti a fogyasztók részére.

A tényleges kedvezményes árak patikánként változhatnak, a vásárlás helyétől függően jelentősen eltérhetnek.

A megtakarítás százalékos mértéke minden részt vevő patikában egységes, amely az akciót megelőző 30 napos időszakban alkalmazott legalacsonyabb árhoz mérten kerül kiszámításra.

A Béres Porcerő FORTE filmtabletta, a Porcerő KOMPLEX filmtabletta és a Porcerő HYAL-GO kapszula étrend-kiegészítő készítmények.

* A készítményekben lévő C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A Béres Porcerő HYAL-GO készítményben lévő az ördögcsáklya gyökér kivonat hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ PATIKÁKAT megtalálja, ha rákattint az alábbi linkre:

 

Patikalista

Béres Porcerő termékek – néhány hasznos információ:

Béres Porcerő FORTE filmtabletta komplex étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal, valamint C- és D3-vitaminnal. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Béres Porcerő KOMPLEX filmtabletta étrend-kiegészítő készítmény C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kalciummal, magnéziummal, valamint további vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A cink, foszfor, kalcium, mangán, magnézium, valamint a K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A glükozamin a porcszövet természetes alkotórésze. A kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A mangán és a réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.

Béres Porcerő HYAL-GO kapszula komplex étrend-kiegészítő készítmény hialuronsavval, ördögcsáklya gyökér kivonattal, valamint C-vitaminnal.  Az ördögcsáklya gyökér hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához. A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen előforduló nagy molekulájú poliszacharid, amely többek között a porcok és a csontok szerves állományának egyik fő összetevője. Legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületi porcokban és ízületi folyadékban található meg. Igen magas a vízmegkötő képessége, aminek a jelentősége, hogy az ízületi folyadék hidratált és magas viszkozitású legyen.

Mozgásrendszerünk egészségének támogatásához, megfelelő működéséhez jól működő és rugalmas ízületekre, terhelhető csontokra, izmokra, inakra van szükségünk. A rugalmas ízület egyik legfontosabb jellemzője az ízületi folyadék megfelelő összetétele, állaga és mennyisége. Az ízületi rést kitöltő viszkózus nedvességet, amelynek tudományos neve szinoviális folyadék, az úgynevezett szinoviális membrán termeli. A szinoviális folyadéknak számos szerepe van: táplálja a porcot, csökkenti az ízületi alkotórészek közötti súrlódást, kipárnázza az ízületet.

A mozgásszervrendszer passzív és aktív részből áll. A passzív részt alkotja a csontvázrendszerünk és az ízületek (melynek fontos része az ízületi porcok), míg az aktív részhez tartoznak az izmok. Ezen három alappillér egészséges működése kulcsfontosságú a mindennapi, gondmentes mozgásunkhoz.

A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin és a kondroitin-szulfát.

Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.