Tegyen porcai egészségéért!*

Keresse a Béres Porcerő gazdaságos 180 darabos csomagjait -3.000 Ft-tal kedvezőbb áron a kijelölt patikákban!

Az akció időtartama: 2023. szeptember 1-30. között

Megvásárolom

Akcióban résztvevő patikák listája

Ismerje meg a Béres Porcerő termékeit!

Komplex támogatás 10 hatóanyaggal

Béres Porcerő KOMPLEX filmtabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem
A porcok egészséges működéséért*

Béres Porcerő FORTE filmtabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem

A Béres Porcerő FORTE és Porcerő KOMPLEX 180 darabos kiszerelései szeptemberben 3.000 Ft-tal kedvezőbb áron kaphatóak a BENU valamint az ALMA gyógyszertárakban és a Gyöngy patikákban!

A lenti patikalista segítségével könnyedén megtalálja az Önhöz legközelebb eső, az akcióban részt vevő gyógyszertárat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a tényleges kedvezményes árak patikalánconként változhatnak, a vásárlás helyétől függően jelentősen eltérhetnek.

A kedvezmény mértéke minden részt vevő patikában egységes (- 3.000 Ft), amely az akciót megelőző 30 napos időszakban alkalmazott legalacsonyabb árhoz mérten kerül kiszámításra.

A Béres Porcerő FORTE filmtabletta és a Porcerő KOMPLEX filmtabletta étrend-kiegészítő készítmények.

* A készítményekben lévő C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ PATIKÁKAT megtalálja, ha rákattint az alábbi linkre:

 

Patikalista

Béres Porcerő termékek – néhány hasznos információ:

Béres Porcerő FORTE filmtabletta komplex étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal, valamint C- és D3-vitaminnal. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Béres Porcerő KOMPLEX filmtabletta étrend-kiegészítő készítmény C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kalciummal, magnéziummal, valamint további vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A cink, foszfor, kalcium, mangán, magnézium, valamint a K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A glükozamin a porcszövet természetes alkotórésze. A kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A mangán és a réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.

Béres Porcerő HYAL-GO kapszula komplex étrend-kiegészítő készítmény hialuronsavval, ördögcsáklya gyökér kivonattal, valamint C-vitaminnal.  Az ördögcsáklya gyökér hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához. A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen előforduló nagy molekulájú poliszacharid, amely többek között a porcok és a csontok szerves állományának egyik fő összetevője. Legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületi porcokban és ízületi folyadékban található meg. Igen magas a vízmegkötő képessége, aminek a jelentősége, hogy az ízületi folyadék hidratált és magas viszkozitású legyen.

Mozgásrendszerünk egészségének támogatásához, megfelelő működéséhez jól működő és rugalmas ízületekre, terhelhető csontokra, izmokra, inakra van szükségünk. A rugalmas ízület egyik legfontosabb jellemzője az ízületi folyadék megfelelő összetétele, állaga és mennyisége. Az ízületi rést kitöltő viszkózus nedvességet, amelynek tudományos neve szinoviális folyadék, az úgynevezett szinoviális membrán termeli. A szinoviális folyadéknak számos szerepe van: táplálja a porcot, csökkenti az ízületi alkotórészek közötti súrlódást, kipárnázza az ízületet.

A mozgásszervrendszer passzív és aktív részből áll. A passzív részt alkotja a csontvázrendszerünk és az ízületek (melynek fontos része az ízületi porcok), míg az aktív részhez tartoznak az izmok. Ezen három alappillér egészséges működése kulcsfontosságú a mindennapi, gondmentes mozgásunkhoz.

A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin és a kondroitin-szulfát.

Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.