HÍREK

A Béres a legjobb munkáltatók között

A MagyarBrands program – a tavaly novemberben odaítélt Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka és Innovatív Márka díjak mellett – Kiváló Munkáltatói Márka elismeréssel tüntette ki a Bérest.

A MagyarBrands program már több évtizede díjazza a legkiválóbb hazai munkáltatók munkáját. A szakmai zsűri értékelésénél fontos szempont a munkáltatói márkaépítés gyakorlata a vállalatnál, azaz a megfogalmazott munkáltatói vízió és ennek megvalósítására tett gyakorlati intézkedések összhangja. A kiválasztásnál kiemelt szempont még többek között a díjazott vállalat társadalmi hasznossága, munkahelyi vonzereje, a munkavállalók elégedettsége, a munka-magánélet egyensúlyának megvalósulása és a munkahelyi környezet is.

„Az innovatív gondolkodás és fejlődés csak olyan cégeknél tud megvalósulni, ahol értékelik a munkavállalókat, biztosítják számukra azt a környezetet, ahol ki tudnak bontakozni. A feladat nem egyszerű, de vannak olyan márkák, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az igények monitorozására és munkáltatói programjukkal kiemelkednek a versenytársaik közül.”MagyarBrands.hu

Mindezek alapján nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a szakmai bizottság döntése alapján a Béres bekerült a legkiválóbb hazai munkáltatók közé. Ez az elismerés egyben fontos visszajelzés a Béres-csapat jelenlegi és leendő tagjai számára is arról, hogy a Béres nemcsak a termékei szempontjából, hanem munkahelyként is tökéletes választás.

A díjat Béres Klára kommunikációs igazgató és Balogh Judit HR vezető vették át.

Közzétéve: 2024.02.22