KARRIER

A Béres Gyógyszergyár Zrt. munkatársai az egészségesebb és teljesebb emberi életért dolgoznak egészségvédő termékek és gyógyszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és népszerűsítése terén.

Célkitűzésének megvalósításához a Béres Gyógyszergyárnak elkötelezett, energikus és eredményorientált egyéniségekre van szüksége, olyan szakemberekre, akik kiváló szakmai referenciákkal és tanulmányi háttérrel rendelkeznek, és azonosulni tudnak a Béres küldetésével.

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK

A Béres Gyógyszergyár Zrt. minden munkatársának kiemelkedő juttatási csomagot, valamint szakmai, továbbképzési- és fejlődési lehetőséget kínál.

Munkavégzés helye
Dél-Nyugat Magyarország DNY Magyarország Pest megye Erdőbénye Borsod-Abaúj Zemplén megye Budapest Szolnok Miskolc

Vendéglátói és kereskedelmi munkatárs

 • Erdőbénye
 • Középfokú végzettség
 • Béres Szőlőbirtok és Pincészet
 • Teljes munkaidő
Részletek és jelentkezés

Értékesítési koordinátor

 • Budapest
 • Felsőfokú végzettség
 • Consumer Értékesítési Osztály
 • Teljes munkaidő
Részletek és jelentkezés

A meghirdetett pozíció(k)tól eltérő munkakörbe, vagy az adatbázisunkba való jelentkezéshez kattintson ide:

Általános jelentkezés

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„A 80-as években édesanyámmal sorban álltunk Béres Cseppért. Akkor még nem gondoltam, hogy 1994-től én is Béres Józsi bácsival fogok dolgozni. A Béres az életem része lett, a céggel együtt haladtam előre az életben, és még a feleségemet is neki köszönhetem! A mai napig szedem a Béres termékeit, és büszkén mondhatom, hogy alig láttam a háziorvosomat a 25 év alatt.”

SZÁNTÓ ZSOLT
recepcióvezető

„Elsők között kerültem a céghez, végigéltem a fejlődését, sok területen kipróbálhattam magam. Józsi bácsit még közelről ismerhettem, személyisége nagy hatással volt rám. A „Béres-ügyért” való közös munkálkodás az, ami ideköt engem. A mai napig az motivál, hogy méltó módon folytassuk a munkát, amit Ő elkezdett.”

KELLNER MÁRIA
ellátási lánc igazgató

„Jó érzés egy összetartó, együttműködő csapatban dolgozni, és viszontlátni azokat a termékeket az üzletek, patikák polcain, amelyek megvalósításában, a gyógyszer-formulációs kísérletekben én is aktívan részt vehetek.”

GÁL-KOVÁCS ANNA
vegyésztechnikus

Általános jelentkezés

JELENTKEZZEN A BÉRES CSAPATÁBA!

Amennyiben szívesen csatlakozna a Béres Gyógyszergyár Zrt. csapatához, de nem talált a tapasztalatainak megfelelő állásajánlatot, az alábbi űrlapot kitöltve leadhatja jelentkezését adatbázisunkba.

 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 1 GB.