KARRIER

A Béres Gyógyszergyár Zrt. munkatársai az egészségesebb és teljesebb emberi életért dolgoznak egészségvédő termékek és gyógyszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és népszerűsítése terén.

Célkitűzésének megvalósításához a Béres Gyógyszergyárnak elkötelezett, energikus és eredményorientált egyéniségekre van szüksége, olyan szakemberekre, akik kiváló szakmai referenciákkal és tanulmányi háttérrel rendelkeznek, és azonosulni tudnak a Béres küldetésével.

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK

A Béres Gyógyszergyár Zrt. minden munkatársának kiemelkedő juttatási csomagot, valamint szakmai, továbbképzési- és fejlődési lehetőséget kínál.

Munkavégzés helye
Vas Zala Veszprém Dél-Nyugat Magyarország Fejér vármegye DNY Magyarország Kelet-Magyarország Pest vármegye Nyugat-Magyarország Erdőbénye Borsod-Abaúj Zemplén vármegye Dél-Magyarország Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Heves Nógrád Jász-Nagykun-Szolnok Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Budapest Szolnok Miskolc
allashirdetesek - laborvezeto

Patikalátogató

 • Pest vármegye Dél-Magyarország Budapest
 • Felsőfokú végzettség
 • Pharma Értékesítési Osztály
 • Teljes munkaidő
Részletek és jelentkezés
labor_beres_hu

Orvoslátogató

 • Kelet-Magyarország Nyugat-Magyarország
 • Felsőfokú végzettség
 • Pharma Értékesítési Osztály
 • Teljes munkaidő
Részletek és jelentkezés

A meghirdetett pozíció(k)tól eltérő munkakörbe, vagy az adatbázisunkba való jelentkezéshez kattintson ide:

Általános jelentkezés

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„Itt a munka és a magánélet egyensúlyban van. Egy jó és összetartó csapat részese lehetek, és érzem, hogy elismerik a munkámat.”

SCHUBERT LÁSZLÓ
csomagolóüzem-vezető

„A munkámhoz minden szükséges feltételt megkapok, de ami a legfontosabb, hogy mindehhez bizalom is társul. Egyszerűen jó ide bejönni.”

VÉCSI ZSUZSANNA
pénzügyi és számviteli osztályvezető

„Egy igazi nagy családban dolgozhatok. A Béres egy kis családi vállalkozásból egészen a nemzetközi jelenlétig és sikerig tört előre, de soha nem felejtette Józsi bácsi eredeti céljait.”

NAGY ATTILA
területi képviselő

Általános jelentkezés

JELENTKEZZEN A BÉRES CSAPATÁBA!

Amennyiben szívesen csatlakozna a Béres Gyógyszergyár Zrt. csapatához, de nem talált a tapasztalatainak megfelelő állásajánlatot, az alábbi űrlapot kitöltve leadhatja jelentkezését adatbázisunkba.

 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Engedélyezett fájl típusok: doc, docx, pdf., Max. file size: 20 MB.