Elismerések

A Béres megalakulása óta konzekvens értékrenddel, kiemelkedő szakmai munkával, tisztességes üzletpolitikával dolgozik.

A jól végzett munkát, az átgondolt fogyasztói és szakmai kommunikációt dicsérik az elmúlt években kapott jelentős kitüntetések, elismerések.


Béres Gyógyszergyár Zrt.

Cégünk elismerései

Növekedési Díj

A Forbes Magazin elismerése, melyet a „Legértékesebb 100 magyar cég” mezőnyéből olyan vállalatok kapnak, melyek az utóbbi három évben minimum 20%-kal növelték árbevételüket, foglalkoztatotti létszámukat, valamint eredményesek voltak a fenntartható működés, társadalmi felelősségvállalás, munkáltatói márka erőssége terén.

2021. november 15.

 

Az Év Honlapja Különdíj 2020

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett Az Év Honlapja versenyen a megújult www.beres.hu honlap különdíjat nyert el márkasite kategóriában. A beres.hu oldal fejlesztése a Laboratory Group érdeme.

2020. december 03.

 

Genius Loci Díj

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének díja az oktatás és a tehetséggondozás támogatásában betöltött kiemelkedő szerepéért.

2020. október 03.

 

MÉKISZ elismerő oklevél

A Béres 30 éves jubileumi rendezvényén dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár Zrt-nek szóló elismerő oklevelet vehetett át dr. Bérci Istvántól, a MÉKISZ elnökétől a hazai étrend-kiegészítő ipar megteremtésében, az étrend-kiegészítők ismertségének elterjesztésében játszott kiemelkedő szerepéért és a MÉKISZ folyamatos szakmai, erkölcsi támogatásáért.

2019. szeptember 05.

 

Felelős Vállalkozás Díj

A Hungaropharma Zrt. gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat fennállásának 70. évfordulója alkalmából pályázatot hirdetett olyan magánszemélyek, gyógyszertárak, intézeti gyógyszertárak, kis-, és nagyvállalatok (gyógyszergyártó, étrend-kiegészítő-, gyógyászati segédeszközgyártó) részére, akik tevékenységükkel, valamely kezdeményezésükkel felelős elkötelezettséget mutatnak külső környezetük vagy belső közösségük felé. A Béres Gyógyszergyár Zrt. a kiemelkedő és példamutató társadalmi felelősségvállalás tevékenységéért HPH Felelős Vállakozás Díjban részesült.

2019. április 26.

 

Társadalmi Hasznosság Díj

A Provident Társadalmi HasznosságDíjat 2018-ban ötödik alkalommal adtak át a Figyelő TOP 200 Gálán. Az elismerést odaítélő kuratórium indoklása szerint az egészségmegőrző készítményeket gyártó Béres Gyógyszergyár magas minőségű, innovatív készítményeivel, tisztességes üzleti magatartásával, a társadalom irányába megmutatkozó felelősségteljes munkájával példaként szolgálhat más hazai vállalkozások számára is. Nyereségét hazai fejlesztésekre és munkahelyteremtésre fordítja, az 1993-ban létrehozott Béres Alapítványon keresztül egészségügyi, oktatási célokat támogat, és érdemeket szerzett a tehetséggondozás és a magyar kultúra terjesztése terén is. A Provident Társadalmi Hasznosság Díj a társadalmi, környezeti kihívásokra új, innovatív és fenntartható válaszokat nyújtó cégeket ismeri el, melyek legjobb gyakorlatként is helytálló termékeket vagy szolgáltatásokat hoznak létre, különös tekintettel az infrastruktúra- és vállalkozásfejlesztés, megújuló energia, fenntartható élelmezés, oktatás, egészségügy és kultúra területén.

2018. október 11.

 

A Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója

2018

 

Az Év Széchenyi Vállalkozása fődíj

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány elismerése a Széchenyi István által megfogalmazott vállalkozói értékek képviseléséért és terjesztéséért.

2016. szeptember 23.

 

Legelkötelezettebb visszafogadó munkahely

A JÓL-LÉT Alapítvány díja.

2016. április 24.

 

Rotary-mecénás Díj

A szolnoki Rotary Club díja Szolnok város kulturális és tudományos rendezvényeinek, programjainak, kiadványainak megvalósításához nyújtott támogatása elismeréseként.

2016. január 25.

 

Business Superbrands Díj – Béres Gyógyszergyár Zrt.

Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek. A Szakértő Bizottság figyelembe veszi az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját.

2015

 

Nemzeti Kézilabda Akadémia hivatalos vitaminszállítója

2015

 

Az év leghatékonyabb bevezetése díj

Az Isys-On Kft. elismerése az új vállalatirányítási rendszer hatékony bevezetéséért.

2013. november 21.

 

A Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója

2013. október 14.

 

Év Honlapja Díj

A 2012. év szeptemberében megújult Béres honlap Márkasite kategóriában első helyezést ért el az ’Év Honlapja 2012’ pályázaton. A pályázatra 25 kategóriában 360 nevezés érkezett, amely minden idők legnagyobb számú részvétele volt. Az új, dinamikus, felhasználóbarát oldal fejlesztése az Increst Communications érdeme.

2012. november

 

Madarassy István: Béres Hungarikon című szobor

Elhelyezve a Béres budapesti székházában.

2012. október 5.

 

Holdvilág Kamaraszínház Vándordíja 2012

A Béres Gyógyszergyárhoz került 2012-ben is a Holdvilág Kamaraszínház vándordíja. A díj a fiatal korosztályt megszólító színházért legtöbbet tevő támogatóhoz kerül évről-évre.

2012. március 20.

 

Magyarország legjobb munkahelye felmérés – második helyezés a gyógyszerszektorban

Az Aon Hewitt felmérése dolgozói vélemények alapján.

2011. november 17.

 

A legjobb reputációval rendelkező cég

a Braun&Partners Magyarország által készített Reputation Rating felmérés szerint az egészséggazdaság szektorban.

2011. május 07.

 

Holdvilág Kamaraszínház Vándordíja

A fiatal korosztályt megszólító intézményt kiemelkedően támogató cégek részére készült vándordíj.

2011. március 03.

 

Év vállalkozása díj

A Béres Gyógyszergyár Zrt., a vállalkozás kiemelkedő teljesítményének elismeréseként, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától az „Év vállalkozása” díjat kapta.

2009. december 09.

 

Rotary Mecénás Díj

A Szolnoki Rotary Club díja a Béres Befektetési Zrt. anyagi áldozatvállalásának és példamutató tettének elismeréséül. A Béres Befektetési Zrt. a szolnoki Pelikán bevásárlóközpont és autóbusz-pályaudvar megépítése során példamutató módon egy szoboregyüttes, mint köztéri alkotás ekészíttetését és az épületben való elhelyezését vállalta, ezáltal is növelve a városban található kulturális alkotások számát.

2009. január 28.

 

Európai Energia Bajnokság VI. helyezés

Európa szén-dioxid kibocsátásának csökkentése érdekében meghirdetett verseny.

2008. december 15.

 

Díjnyertes digitális média alkalmazás

Az online és multimédia szakma egyik legrangosabb hazai eseményén, a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) szervezésében megrendezett eFestival döntőjén a www.beres.hu az eEgészségügy kategóriában harmadik helyezést ért el.

2008. december 02.

 

Üzleti Kosárliga 2007-2008 I. helyezés

2008. május 19.

 

Üzleti Kosárliga 2007-2008 C csoport III. helyezés

A Béres Actival csapatának díja.

2008. február 01.

 

Gyógyszerész Kupa Bowling verseny III. helyezés

A Hotel Pólus Bowling Club által szervezett bowling verseny.

2007. szeptember 01.

 

Üzleti Kosárliga 2006-2007 III. helyezés

A Béres Actival csapatának díja.

2007. február 21.

 

Üzleti Etikai Díj nagyvállalat kategóriában

László Ervin a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária a Piac és Profit üzleti magazin főszerkesztője által alapított díj

2006. november 09.

 

Kármán Tódor Díj

Az Oktatási Minisztérium díja, a gazdasági élet szereplőinek elismerésére, a magyarországi oktatás, képzés, felnőttoktatás és tudományos kutatás érdekében végzett kiemelkedő tevékenységért.

2005. december 01.

 

Wittner Mária saját kezűleg varrt nemzeti zászlt ajándékozott a Társaságnak

„Önök a haza napszámosai, akik képesek ezért az ezer sebből vérző hazáért tenni, hogy egyszer majd mindenkinek jobb legyen, hogy erőre kapjon a nemzet, hogy legyen a gyermekeinknek, unokáinknak jövője.”

2005. október 09.

 

Semmelweis emlékplakett

Az Egészséges Újpestért Alapítvány az Egészségügyi dolgozók napja alkalmából Semmelweis emlékplakettet adományozott a Béres Gyógyszergyár Részvénytársaságnak, amiért nagymértékben hozzájárult az újpesti lakosság hypertonia és osteoporosis szűrővizsgálatainak elvégzéséhez.

2003. június 26.

 

Az évszázad vállalata

1999 decemberében a Reader’s Digest Válogatás a XXI. század küszöbén c. mellékletében versenyt hirdetett „Melyik lesz az évszázad vállalata?” címmel. Az olvasók véleménye, szavazatai alapján, olyan versenytársak mellett, mint a Pharmavit, a Westel, a Borsodi Sörgyár Rt., ,a Zwack Unikum Budapest Kft, az Évszázad Vállalata megtisztelő címet a Béres Részvénytársaság kapta.

2000. február 01.


Béres márka

A márkának szóló elismeréseink

Magyar Brands Díj

A Magyar Brands olyan hazai márkákat ismer el, amelyek a magyar brandek méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és minőséget tanúsítják. 2023-ban a szakértői bizottság Kiváló Fogyasztói Márka, Innovatív Márka és Kiváló Üzleti Márka kategóriában is kitüntette a Béres márkát.

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

 

Business Superbrands Díj

2023

 

Superbrands Díj

„Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.” A Szakértő Bizottság figyelembe veszi az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját.

2007, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

 

QUDAL – QUality meDAL 2018/19 díj

A svájci ICERTIAS 2018-as kutatásában arra kérte a válaszadókat, hogy jelöljék meg azt az étrend-kiegészítő gyártót, amely a legmagasabb minőségi színvonalat nyújtja a magyar piacon. A QUDAL – QUality meDAL 2018/19 díjat (kiváló minőség a vásárlók szavazatai alapján) a Béresnek ítélték meg.

2018. szeptember 01.

 

BrandFestival 360° Branding Excellence

Az integrált PR- és marketingkommunikáció eredményeként a Béres márka „BrandFestival 360° Branding Excellence” elismerésben részesült. A szakmai zsűri az elmúlt egy évben elért piaci sikerek mögötti márkaépítési teljesítményt díjazta, demokratikus elvek mentén, objektíven választotta ki az elmúlt év legeredményesebb márkaépítési gyakorlatát.

2018

 

Best Buy Díj

A legjobb ár-minőség arány az immunrendszert támogató készítmények kategóriájában a svájci ICERTIAS 1200 fős online felmérése alapján.

2017. június 21.


Béres-termékek

Béres Csepp

Hungarikum

2013 szeptemberében a Béres Csepp és Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek bekerültek azon kiemelt nemzeti értékek körébe, amelyek a magyarságra jellemző tulajdonságukkal, egyediségükkel, különlegességükkel és minőségükkel a magyarság csúcsteljesítményének tekinthetők és amelyeket belföldön és külföldön egyaránt a magyarság eredményeként, kiemelt értékeként tartanak számon. A Hungarikum Bizottság döntésével a Béres Csepp lett az első gyógyszerkészítmény, amely felvételt nyert a Hungarikumok Gyűjteményébe. A december 3-án megrendezett díjátadó gálán dr. Béres József vette át a kitüntetést.

2013. szeptember 24.

 

Megbízható Márka

A Reader’s Digest Európai Megbízható Márkák felmérése alapján.

2007, 2009, 2010

 

Ezüst EFFIE díj

A Béres Csepp újrapozícionálási kampányának díja. Az EFFIE a legrangosabb marketingkommunikációs díj, amely együtt kezeli a kreativitást a marketing- és reklámcélok sikeres megvalósításával, azaz a reklámok valódi célját, az elért eredményt díjazza.

2009. november 15.

 

Superbrands Díj

A magyar marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló Szakértői Bizottság díja.

2007, 2008, 2009

 

Bronz Penge Díj

A Béres Csepp 2007. novemberi metrótábla hirdetése Bronz Penge elismerést kapott a 9. Arany Penge Kreatív Fesztiválon, mely a hazai reklámszakma egyik legrangosabb eseménye.

2008. június 11.

 

Menő Magyar Márka

A Young & Rubicam 2000-ben indult, a fogyasztók márkákhoz való hozzáállását vizsgáló Brand Asset Valuator (Márkaerő Értékelő) kutatása. Nálunk ez a felmérés kétezres felnőtt lakosságot reprezentáló mintán történt. A válaszadóknak huszonnégy arculatjellemzőn túl, huszonnégy emberi tulajdonsággal kellett azonosítani egy-egy márkát. A kérdőívbe minden olyan márka bekerült, amely a magyar emberek életében fontos lehet, a mosóporoktól a valutáig. Végül 1057 márka mérettetett meg. A Béres Csepp a leginkább egyedi márkák között az előkelő 15. helyre került olyanok társaságában, mint Rolls Royce, Lego, Pick, Herendi stb.

2001. január 31.

 

Hungarikum

A Hungarikum szerte a világban jellegzetesen magyarnak tartott termék. Ide tartoznak: pl. a bikavér, gyulai kolbász, herendi porcelán, kecskeméti barackpálinka, makói hagyma, piros paprika, tokaji bor, Pick szalámi, Zwack Unikum, Béres Csepp.
(Forrás: Látnivalók Magyarországon, Well-PRess Kiadó, 2001. 31. old., Kreatív 2001. január 31.)

2001. január 01.

 

Része a XX. század ujjlenyomatának

A 2000. évet, a Magyar Millenniumot köszöntő eseménysorozatok egyik kiemelkedő eseménye volt a Budapesti Történeti Múzeum rendezésében megvalósuló ” A XX. század ujjlenyomata” című kiállítás. A kiállítás anyaga úgy gyűlt össze, hogy több száz embert felkértek arra, hogy nevezzék meg azt a századunkhoz kötődő tárgyat, tárgyiasítható fogalmat, amely az ő, vagy családja életében fontos, meghatározó szerepet játszott. A kiállítást ezek a tárgyak és a hozzájuk fűzött magyarázatok adták. Az „egyszerű” pesti polgárok mellett néhány jeles személyiség, köztük dr. Béres József is felkérést kapott, aki a hozzá legközelebb álló, életét leginkább befolyásoló és meghatározó tárgyként a Béres Cseppet nevezte meg. A Béres Csepp így került a kiállítás anyagába. A legnépszerűbb és legjellemzőbb tárgyakról könyv is jelent meg Gerő András szerkesztésében, a Városháza gondozásában, A XX. század ujjlenyomata címmel.

2000. január 01.

 

Örökbefogadott találmány

A Magyar Szabadalmi Hivatal Belső Hírek című lapjában közzétettek egy felhívást, mely szerint a munkatársak örökbe fogadhattak egy-egy hozzájuk valamilyen oknál fogva legközelebb álló szabadalmat. Ebből „Örökbe fogadott találmányok” címmel a Szellemi Tulajdon Világnapja (ápr. 26.) alkamából kiadvány készült. Az összeállítás kereskedelmi forgalomba nem került. A „Közismert feltalálók, híres szabadalmak” fejezetbe bekerült dr. Béres József és találmánya is. (Forrás: Örökbe fogadott találmányok, Magyar Szabadalmi Hivatal, 2000. 52. 53. old.)

2000. január 01.

Béres Csepp Extra

HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny – különdíj

A 32. HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny Bírálóbizottsága a Béres Csepp Extra adagolópumpás kiszerelését a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. különdíjával jutalmazta. E nemzeti esemény célja, hogy évente lehetőséget nyújtson a csomagolóipar fejlődésének nyomon követésére, az új fejlesztésű csomagolóanyagok, csomagoló­szközök és csomagolási segédanyagok, valamint csomagolási eljárások hazai megismertetésére és széles körű elterjesztésére.

2015. szeptember

 

Hungarikum

2013. szeptemberében a Béres Csepp és Béres Csepp Extra készítmények bekerültek azon kiemelt nemzeti értékek körébe, amelyek a magyarságra jellemző tulajdonságukkal, egyediségükkel, különlegességükkel és minőségükkel a magyarság csúcsteljesítményének tekinthetők és amelyeket belföldön és külföldön egyaránt a magyarság eredményeként, kiemelt értékeként tartanak számon. A Hungarikum Bizottság döntésével a Béres Csepp lett az első gyógyszerkészítmény, amely felvételt nyert a Hungarikumok Gyűjteményébe. A december 3-án megrendezett díjátadó gálán dr. Béres József vette át a kitüntetést.

2013. szeptember 24.

Actival termékcsalád

Év terméke Díj – Actival+Magnézium filmtabletta

A fogyasztók döntése alapján az Év Terméke 2015 Díjat a Béres Actival+Magnézium márka kapta a multivitamin kategóriában. Az Év Terméke Díj világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.

2015. április

 

SuperBrands Díj

A magyar marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló Szakértői Bizottság díja.

2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011

 

Megbízható Márka

A Reader’s Digest Európai felmérése alapján a legmegbízhatóbb márka Magyarországon vitaminok kategóriában.

2008. május 29.

 

Hungaropack Díj

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség díja.

2006. november 01.

 

Magyar Termék Nagydíj Oklevél

Az Industorg Iparszervezési, Kereskedelemfejlesztési és Képviseleti Betéti Társaság, a Kermi Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft., a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, és a MEHIB Magyar Export-Import Bank Rt. által alapított díj.

2006. szeptember 09.

Porcerő készítmények

Év Terméke 2014 Díj – Porcerő+Csont-Izom Komplex filmtabletta

Béres Porcerő+Csont-Izom Komplex filmtabletta termékünk a világ legjelentősebb, a fogyasztók döntésén alapuló, innovációs termékdíjazási rendszerében nyerte el ezt a megtisztelő díjat.

2014. április 02.

 

EFFIE díj

TV szponzorációs kampány kategóriában Porcerő Forte filmtabletta termékünk EFFIE díjban részesült.

2010

 

Porcerő kampányunk az EFFIE döntőjében

2008 tavaszi Porcerő kampányunk bekerült az egyik legrangosabb reklámszakmai megmérettetés, a Magyarországi EFFIE döntőjébe.

2008. október 06.

Vita-D3 termékcsalád

Év Terméke Díj – Vita-D3 Forte 3000 NE

A fogyasztók a Béres Vita-D3 Forte 3000 NE tablettát választották az Év Termékének 2017-ben, vitaminkészítmény kategóriában. Az Év Terméke Díj világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A versenyre jelölt termékek közül elsőként szakmai zsűri válogatja ki a legjobbakat az alapján, hogy a gyártó által feltüntetett innováció a vásárlók szemszögéből is valódi értékkel bír-e. Majd a GfK Hungária által végzett reprezentatív, kétezer fős kutatás eredményeként, a fogyasztók szavazatai alapján kerülnek ki a különböző kategóriák nyertesei.

2017. március 7.

Magnézium+B6 filmtabletta

Bronz Penge Díj

A lehetetlen jótanácsok című reklámfilm díja filmes megoldások kategóriában az Arany Penge 2018 versenyen.

2018. május 25.

Antifront Béres belsőleges cseppek

Az Év OTC gyógyszere Ukrajnában

2007. szeptember 01.

CalciviD filmtabletta

Év terméke Díj

Az Inspira Visionary Research által végzett közvélemény-kutatáson a Béres CalciviD 7 filmtabletta 2021-ben elnyerte az Év terméke-díjat a „Komplex készítmények az egészséges csontokért” kategóriában. Az elismerés értékét növeli, hogy a döntés a fogyasztók véleménye alapján született.

2021. március

 

Magyar Minőség Háza Díj

a Magyar Minőség Társaság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség díja

2005. november 01.

 

Magyar Termék Nagydíj

az Industorg Iparszervezési, Kereskedelemfejlesztési és Képviseleti Betéti Társaság, a Kermi Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft., a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, és a MEHIB Magyar Export-Import Bank Rt. által alapított díj

2005. szeptember 01.

 

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Minőség Társaság Különdíja

2005. szeptember 01.

Gravida

Magyar Termék Nagydíj

Az Industorg Iparszervezési, Kereskedelemfejlesztési és Képviseleti Betéti Társaság, a Kermi Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft., a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, és a MEHIB Magyar Export-Import Bank Rt. által alapított díj.

2007. szeptember 01.

Béres Egészségtár termékcsalád

Hungaropack Díj

A Csomagolási és Anyagmozgatási Szövetség díja a termékcsalád egységes arculatú fogyasztói csomagolásáért.

2007. szeptember 01.


Béres vezetőség

Dr. Béres József elnök

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Díszpolgára

A rangos elismerést a vármegyéért végzett kiemelkedő munkásságáért, a térség fejlesztése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként vehette át.

2023. augusztus 17.

 

Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetés

Elismerés a magyar emberek egészségének megőrzését évtizedek óta elkötelezetten szolgáló, a természetes gyógyászati módszereket, illetve az emberi szervezet ellenálló képességének erősítését széles körben népszerűsítő munkájáért. A magas rangú állami elismerést Novák Katalin köztársasági elnök adta át.

2023. március 15.

 

Emberi Méltóságért kitüntetés

A magas színvonalú tudományos és közéleti tevékenységért, valamint a közjó szolgálatáért odaítélt díjat Lomnici Zoltán az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke, valamint Szunai Miklós főtitkár adták át.

2022. október 15.

 

Wahrmann Mór-érem

A díjat a Magyar Tudományos Akadémia évente egy alkalommal a tudomány és a kutatásfejlesztés támogatása terén a gazdasági, kereskedelmi, ipari és állami életben tevékenykedő, kimagasló érdemeket szerzett személy elismeréseként adja.

2022. május 02.

 

Arany Emlékcsillag

A Magyar Tartalékosok Szövetségének (MATASZ) kitüntetése, mely a pártoló tagok részére odaítélhető legmagasabb rangú elismerés.

2021. október 04.

 

Arany Emlékérem

A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) megalakulásának 18. évfordulója és a Magyar Tartalékosok Napja alkalmából megrendezett ünnepi állománygyűlésen a MATASZ főtámogatójaként „Arany” Emlékérmet vehetett át dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke.

2019. október 12.

 

Dr. Orbán István Emlékérem

A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége több mint egy évtizede alapított emlékérmet a hazai gyógyszeripar fejlődése érdekében tett kimagasló tevékenységek elismerésére. 2019-ben a díjazottak egyike dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke, akinek munkásságát mélyen meghatározza a tudományosság és a megkérdőjelezhetetlen minőség, elkötelezett szolgálója a magyar márkák és hungarikumok felemelkedésének.

2019. május 10.

 

Óbuda-Békásmegyer Díszpolgára

Kiemelkedő gazdasági és közéleti tevékenysége elismeréseként, társadalmi szerepvállalásáért, mellyel hozzájárult Óbuda-Békásmegyer hírnevének öregbítéséhez, Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestülete díszpolgárrá választotta dr. Béres Józsefet, a Béres Gyógyszergyár elnökét.

2019. május 04.

 

Szolnok Város Díszpolgára

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése Szolnok Város Díszpolgára címet adományozott a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Béres József részére, a város fejlesztése, gazdasági értékeinek gazdagítása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért, a megyeszékhely kulturális életének támogatásáért, Szolnok város preszízsének emeléséért, valamint az itt élők megsegítéséért.

2018. augusztus 30.

 

Trófea

A Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága tudomány kategóriában dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és Béres Klára, a vállalat kommunikációs igazgatója részére Trófeát adott át.

2018. május 14.

 

Magyar Gazdaságért Díj

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Magyar Gazdaságért Díjat adott át dr. Béres Józsefnek, a 25 éves fennállását köszöntő Béres Gyógyszergyár elnökének, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenységéért.

2014. december 17.

 

Pro Urbe Budapest Díj

Buda, Óbuda és Pest egyesítésének 141. évfordulója napján Tarlós István, Budapest főpolgármestere Pro Urbe Budapest Díjat adott át dr. Béres Józsefnek, a 25 éves fennállását köszöntő Béres Gyógyszergyár elnökének az egészségügy, az oktatás és a kultúra területén nyújtott kiemelkedő és önzetlen támogatásáért, szolgálatáért.

2014. november 17.

 

II. Kerületért Emlékérem

Dr. Béres József II. Kerületért Emlékérem kitüntetésben részesült édesapja életművének hű megőrzéséért és kitartó továbbfejlesztéséért, a családi hagyományok példamutató ápolásáért, a II. kerület egészségügyi és szociális ellátó rendszerének, valamint kulturális életének támogatásáért, közhasznú tevékenységéért, valamint a hazai gyógyszergyártás és egészségmegőrzés terén elért eredményeiért. Dr. Béres József budai lakosként aktív szerepet vállal a helyi közösség életében, és részt vesz a környezeti és kulturális értékeink megóvásáért végzett munkában is.

2014. június 21.

 

Szent István Érdemrend és Díj

Székesfehérváron a város neves embereiből álló civil kuratórium minden évben egy általa hitelesnek és példamutatónak tartott személy részére adja át a Szent István Érdemrendet és Díjat. 2013-ban dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke vehette át azt a díjat, amelyet eddig kizárólag székesfehérvári személyiségnek ítéltek oda, akinek munkásságához, szakmai életútjához, emberi hozzáállásához mindenkor Szent István öröksége szolgál iránymutatásul, a Szent István-i keresztény értékrendnek megfelelő életet él, és ennek szellemében kiemelkedő tevékenységet végez. A Szent István Emlékévben a „székesfehérváriak” kitekintettek a város határán, és elsőként dr. Béres Józsefet tartották méltónak a díj átvételére, aki Fehérvár kulturális, oktatási és egyházi életének is rendszeres támogatója. A díjat Spányi Antal püspök, a kuratórium elnöke adta át.

2013. augusztus 16.

 

Lónyay Menyhért-díj

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Lónyay Menyhért-díjat adományozott dr. Béres Józsefnek, a megye gazdasági életének fejlesztése terén kifejtett eredményes tevékenysége elismeréseként.

2013. május 25.

 

Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozat)

Dr. Béres József vegyész, a kémiai tudomány kandidátusa, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke a kitüntetést az egészségvédelem, a betegségmegelőzés, a gyógyítás érdekében végzett sokoldalú vezetői, irányítói, kutatói és gyógyszerfejlesztői munkássága, valamint közéleti, karitatív, kulturális célokat támogató tevékenysége elismeréseként kapta.

2012. augusztus 20.

 

Százak Tanácsa soros elnökségi tag

A Százak Tanácsa prominens magyar személyekből álló szervezet, az egységes magyar nemzet nyelvi, kulturális, történelmi értékeinek őrzésére, érdekeinek védelmezésére vállalkozik, igyekszik a nemzet lelkiismeretévé válni. Azokkal a kérdésekkel foglalkozik, melyeket tagjainak 85-90 százaléka a legfontosabbnak tart. Részt vállal az oktatás, elsősorban a felsőoktatás, a népegészségügy, a hitélet, a nemzeti és egyetemes értékeket is őrző kultúra terjesztésében is.

2011

 

A Nyugat-magyarországi Egyetem címzetes egyetemi tanára cím

Az elismerést elsősorban a Vezetés-szervezési és Marketing Intézet kutatását segítő tevékenysége, kiemelkedően eredményes, nemzetközileg is elismert kutatási, publikációs és magas színvonalú szakmai teljesítményei végett ítélték oda.

2011. július 01.

 

Aranyérem a Magyar Művészeti Akadémiától

A magyar gyógyszeripar kimagasló sikereket elért vállalkozásának megőrzéséért és megerősítéséért, valamint a rendületlen kultúra pártoló és nemzeti egészségvédő tevékenységért.

2011. június 22.

 

A Hungarikum Szövetség alapító tagja

A Hungarikum Szövetség a kiemelt magyar értékeket és hungarikumokat, ágazattól függetlenül kívánja összefogni és az alapítók szakmai tekintélyével felajánlja segítségét a törvény parlamenti megalkotásához és minél szélesebb körű társadalmi elfogadtatásához.

2011. május 26.

 

Az Év Embere – CTP

A Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány kuratóriuma 2010-ben ifj. dr. Béres József elnök urat választotta a CTP Év Emberének.

2010. november 03.

 

Antall József-emlékdíj a Szép magyar ének című könyvért

A Szép magyar könyv 2009 versenyen Béres József Szép magyar ének című könyvével az Antall József-emlékdíjat nyerte.

2010. június 03.

 

Oklevél a Szép magyar ének című könyvért

A Szép magyar könyv 2009 versenyen Béres József Szép magyar ének című könyvével a Bibliofil és speciális kiadványok kategóriájában oklevelet nyert.

2010. június 03.

 

Vitézi Rend Ezüst Nemzetvédelmi Keresztje, Vitézi Ékítménnyel Kitüntetés

A magyarságnak tett szolgálataiért.

2010. február 03.

 

Bethlen Alapítvány Kuratóriumának tagja

Az 1980 óta működő Bethlen Gábor Alapítvány – a hazai és a külhoni magyarok áldozatkészsége, munkája révén – anyagi, szellemi és lelki támogatásával, díjaival úttörő szerepet vállalt és vállal a nemzeti összetartozás szolgálatában, a Közép-európai szellemi együttműködésben, a mai határokon túl élő magyarság hazai megismertetésében, kiváló képviselőinek elismerésében, a magyar-magyar kapcsolatok ápolásában, a rendszerváltásban, s nemzetünk jövőjének alakításában is.

2009. december 10.

 

Teleki Pál érdemérem

Gyógyszerkutató- és fejlesztő atyja munkájának, szellemi örökségének folytatása; nemzeti értékeink feltárása és védelme; népdalos hagyományaink ápolása; példás magyarságszolgálata elismeréseként.

2009. december 09.

 

Szent István-díj (a Béres család részére)

Az esztergomi alapítású, civil kezdeményezésű Szent István-díj Alapítvány kuratóriumának díja a Béres család részére, az összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységükért. Melocco Miklós szobrászművész alkotását, a díjat képező Szent István-szobrot idén a királyvárosban és környékén élő polgárok, valamint az alapítvány támogatói körében végzett közvélemény-kutatás eredménye alapján a néhai id. dr. Béres József feltalálónak, fiának, dr. Béres Józsefnek és Béres Klárának ítélték oda. A díjat alapítása óta többek között Orbán Viktor, Tőkés László és a Püski házaspár kapta meg.

2009. augusztus 16.

 

ELTE Alumni Testület és ELTE Alumni Alapítvány kuratóriumának tagja

2008. január 20.

 

Prímási Borrend alapító tagja

Dr. Erdő Péter bíboros úr által alapított borrend, mely a Kárpát-medence szőlészeti, borászati örökségének feltárása és terjesztése, valamint a minőségi bortermelés elkötelezett támogatása és a kulturált borfogyasztás terjesztése céljából jött létre.

2007. július 01.

 

Példakép Díj

Az Ernst and Young „Az év üzletembere” pályázatán elnyert kitüntetés, érett, következetes és jól szem előtt tartott vezetéstechnikai elveiért.

2007. január 01.

 

Wittner Mária Emlékzászló – Diploma a Hazáért

Wittner Mária, a Magyar Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulója tiszteletére a 21. számú zászlót adományozta dr. Béres József részére.

2006. március 21.

 

A Százak Tanácsának tagja

A Százak Tanácsa prominens magyar személyekből álló szervezet, az egységes magyar nemzet nyelvi, kulturális, történelmi értékeinek őrzésére, érdekeinek védelmezésére vállalkozik, igyekszik a nemzet lelkiismeretévé válni. Azokkal a kérdésekkel foglalkozik, melyeket tagjainak 85-90 százaléka a legfontosabbnak tart. Részt vállal az oktatás, elsősorban a felsőoktatás, a népegészségügy, a hitélet, a nemzeti és egyetemes értékeket is őrző kultúra terjesztésében is.

2006

 

Hűség a Hazához Érdemrend Nagykeresztje

Az Igazolt Magyar Szabadságharcos Világszövetség Elnökségének díja, a rendszerváltozás óta tanúsított erkölcsi tisztaságáért, abból fakadó tiszteletet érdemlő magatartásáért, cselekedeteiért, amelyekkel a hazához való hűségét, példamutató nemzeti öntudatát bizonyította.

2005. október 09.

 

A Vitézi Rend tagja

Dr. Vitéz Béres József várományosaként.

2005. szeptember 17.

 

Természetgyógyászatért Díj

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének díja a Béres termékek kifejlesztéséért, az egészségvédelem és prevenció területén végzett kimagasló kutató, ismeretterjesztő tevékenységéért.

2005. május 09.

 

Szent György Lovagrend tiszteletbeli tagság

A magyar gyógyszerkutatásban elért kiváló eredményei és a népegészségügyben végzett áldozatos munkája alapján, régi szokások szerint a Rend tiszteletbeli tagjává választották Visegrádon.

2005. április 23.

 

XXVIII. Nyári Olimpiai Játékokon résztvevő Magyar Csapat, a Magyar Olimpiai Bizottság elismerése

A nagyvonalú erkölcsi és anyagi támogatásért az athéni olimpiára történő felkészülés során.

2004. december 4.

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának szenátora

A Kar Professzori Tanácsának és a Tanszékcsoporti Tanácsok javaslatára szenátori címet adományoz ifj. dr. Béres József részére a kar rektora.

2004. október 27.

 

Tab városért emlékplakett

Tab Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 7/2003 (I. 23.) számú határozata alapján Tab város érdekében kifejtett önzetlen tevékenységéért emlékplakettet adományozott részére.

2003. március 15.

Major Ferenc vezérigazgató

Magyar Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (MAGYOSZ) alelnöke

A Magyar Gyógyszergyártók Országos Szövetségének közgyűlésén az elnökségi tagok közül újra megválasztották alelnöknek Major Ferencet, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatóját, dr. Tajthy Judithot, a Fresenius Kabi Hungary Kft. ügyvezető igazgatóját és dr. Hodász Istvánt, az EGIS Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatóját.

2019. május 10.

 

Magyar Gyógyszergyártók Országos Szövetsége OTC Bizottságának vezetője

A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) ágazati érdekképviseleti szervként feladatai jelentős részét bizottságain keresztül látja el. A bizottságok vezetői a gyógyszeripar elismert szakemberei, akiknek mandátuma 3 évre szól. Az OTC Bizottság tagjai a 2017. február 13-ai tisztújító ülésen, eredményes tevékenységére tekintettel, újabb 3 évre Major Ferencet választották meg az OTC Bizottság vezetőjévé.

2017. február 13.

 

Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. Felügyelő Bizottságának elnöke

2016

 

Magyar Érdemrend tisztikeresztje

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyarország Köztársasági Elnöke Major Ferenc, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója részére a magyar gyógyszeripar fejlesztése és a magyar emberek egészségének megőrzése érdekében végzett kimagasló munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést adományozta.

2014. március 15.

 

Magyar Gyógyszergyártók Országos Szövetsége OTC Bizottságának elnöke

2014

 

Magyar Gyógyszergyártók Országos Szövetségének alelnöke és elnökségi tagja

A Béres Gyógyszergyár Zrt. vezéigazgatóját a MAGYOSZ tisztújító közgyűlésén ismételten alelnöknek választották.

2014

Béres Klára kommunikációs igazgató, a Béres Alapítvány elnöke

Bicske Város Díszpolgára

Bicske Város Önkormányzatának kitüntetése eredményekben gazdag munkássága és Bicske iránti hűsége, elkötelezettsége és kiemelkedő áldozatvállalása elismeréséül.

2020. augusztus 20.

 

Trófea

A Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága tudomány kategóriában dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és Béres Klára, a vállalat kommunikációs igazgatója részére Trófeát adott át.

2018. május 14.

 

21 Nő az Egészségügyért Alapítvány alapító tagja, kurátora

2017

 

Magyar Érdemrend Tisztikeresztje

Áder János köztársasági elnök Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adományozott Béres Klárának, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatójának, a Béres Alapítvány elnökének a Béres termékek fejlesztését és népszerűsítését szolgáló, példaértékű munkája, valamint a tehetséges fiatalok támogatása érdekében végzett közéleti tevékenysége elismeréseként.

2015. augusztus 20.

 

Aranyérem a Magyar Művészeti Akadémiától

A magyar gyógyszeripar kimagasló sikereket elért vállalkozásának megőrzéséért és megerősítéséért, valamint a rendületlen kultúra pártoló és nemzeti egészségvédő tevékenységéért.

2011. június 15.

 

Emlékplakett

A Magyarországi Jogsértettek Egyesület Elnökségétől, az igazságos társadalomért végzett munkáért, az Egyesület támogatásáért.

2011. május 20.

 

Szent István-díj (a Béres család részére)

Az esztergomi alapítású, civil kezdeményezésű Szent István-díj Alapítvány kuratóriumának díja a Béres család részére, az összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységükért. Melocco Miklós szobrászművész alkotását, a díjat képező Szent István-szobrot idén a királyvárosban és környékén élő polgárok, valamint az alapítvány támogatói körében végzett közvélemény-kutatás eredménye alapján a néhai id. dr. Béres József feltalálónak, fiának, dr. Béres Józsefnek és Béres Klárának ítélték oda. A díjat alapítása óta többek között Orbán Viktor, Tőkés László és a Püski házaspár kapta meg.

2009. augusztus 16.

 

Tokaji Borbarátnők Társaságának elnökségi tagja

A 2003-ban, Mádon létrejött társaság legfőbb célkitűzése a tokaji borok hazai és nemzetközi hírnevének öregbítése, a tokaj-hegyaljai szőlőtermesztés és borászathoz kapcsolódó hagyományok folytatása, illetve ápolása.

2009. április 20.

 

Magyar Olimpiai Bizottság Nők a Sportban Bizottság tagja

2009. március 20.

 

Tiszteletbeli székely

Székelyudvarhely – „Aki lelki rokonságot érez, sorsközösséget vállal az idők viharait Isten segedelmével dacosan álló székelységgel, és a testvéri összetartozás érzésétől áthatott cselekvő tenni akarással száll síkra a nemzetegyesítés ügyéért, s akit a mai naptól kezdődően a székelyek közösségük megbecsült tagjának tekintenek.” (Szász Jenő, polgármester, a Székelyudvarhelyért Alapítvány elnöke)

2006. június 5.

 

Természetgyógyászatért Díj

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének díja a Béres termékek kifejlesztésében, forgalmazásában, a Béres Rt. humanista arculatának megteremtéséért végzett kimagasló tevékenységéért.

2005. május 01.

 

Tokaji Borbarátnők Társaságának alapító tagja

A 2003-ban, Mádon létrejött társaság legfőbb célkitűzése a tokaji borok hazai és nemzetközi hírnevének öregbítése, a tokaj-hegyaljai szőlőtermesztés és borászathoz kapcsolódó hagyományok folytatása, illetve ápolása.

2004. december

Nagy Miklós gazdasági igazgató

Magyar Érdemrend Lovagkeresztje

Nagy Miklós, a Béres Gyógyszergyár Zrt. gazdasági igazgatója részére a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje elismerést adományozta Áder János köztársasági elnök, a hazai vállalatirányítás területén végzett kimagasló színvonalú munkájáért, valamint az egészséges életmód népszerűsítését szolgáló tevékenységéért.

2015. augusztus 20.

Béres Marcell alelnök, innovációs és portfóliómenedzsment igazgató

Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Közhasznú Egyesület (FBN-H) Ellenőrző Bizottságának tagja

A Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Közhasznú Egyesületet 2009 novemberében sikeres hazai vállalkozó családok alapították, azzal a céllal, hogy támogasson olyan felelős családi vállalkozásokat, amelyek célja a társadalmi szerepvállalás, a munkahelyek létesítése és fenntartása, a szociális integráció elősegítése, továbbá a családi vállalkozási modell meghonosítása, fenntartása és fejlesztése a jövő nemzedékek számára.

2019

Regéczy-Béres Melinda kommunikációs igazgatóhelyettes

Bor-Vidék Tokaj-Hegyalja Társaság elnöke

 

Tokaji Borbarátnők Társaságának tagja

 

Tokaji Borlovagrend tagja

 

Magyar Kultúra Lovagja

A magyar meseirodalom és borkultúra fejlesztéséért végzett kiemelkedő munkájáért.

2014. január 19.

 

Tokaj Reneszánsz Tokaji Nagy Borok Egyesülete elnöke

A tisztséget 2012. év végéig Béres Melinda, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet Kft. ügyvezetője töltötte be.

Dr. Bischof Zsolt gyárigazgató

Pro Archivo díj

A Szolnok Megyei Levéltár 2015-ben hagyományteremtő szándékkal alapította a Pro Archivo díjat, melyet olyan személyeknek ítél oda, akik önzetlenül támogatták az intézmény munkáját.

2018. szeptember 17.

 

Ezüst Pelikán Díj

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Ezüst Pelikán Díjat adományozott dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár szolnoki gyárának igazgatója részére Szolnok város fejlesztése, gazdasági, kulturális és oktatási értékeinek gazdagítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért, a fiatalok értékteremtő tevékenységének elősegítéséért, valamint az egészséges életmódra nevelés iránti elkötelezettségéért.

2017. szeptember 01.

 

Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje

Dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárának igazgatója, az általa irányított szolnoki gyógyszergyár új típusú folyamatszabályozási rendszerének megvalósításáért végzett munkájáért, valamint Szolnok város gazdasági, társadalmi és kulturális életében betöltött meghatározó szerepéért Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetésben részesült.

2015. március 15.

 

Magyar Gazdaságért Díj

Dr. Bischof Zsolt, gyárigazgató, 2014. december 5-én vette át Varga Mihály gazdasági minisztertől a Magyar Gazdaságért Díjat, a közéletben és a Béres Gyógyszergyárban végzett kiemelkedően eredményes szakmai tevékenysége elismeréséül.

2014. december 05.

 

A Magyar Közgazdasági Társaság országos elnökségének és felügyeleti bizottságának tagja

A Magyar Közgazdasági Társaság Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetének elnöke

2014. április 11.

 

Év vállalkozója

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől az „Év vállalkozója” elismerésben részesült.

2009. december 10.

 

Közgazdász Díj

A Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége „Közgazdász Díj”-at adományozott dr. Bischof Zsoltnak, szolnoki cégvezetőnknek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezet elnökeként végzett munkájáért. A díj átadására szeptember 25-én, a Közgazdász Vándorgyűlésen került sor.

2009. szeptember 25.

Dr. Kónya Csaba orvosigazgató

Gyógyszeripari Szövetségek Kommunikációs Etikai Bizottságának (KEB) tagja

A KEB a Magyarországon működő gyógyszeripari vállalatokat összefogó szakmai érdekképviseleti szervek által létrehozott legmagasabb szintű piaci önszabályozó testület, amely a gyógyszerekkel folytatott kereskedelmi gyakorlatokat felügyeli.

2017. május 17.

 

AESGP (Brüsszel) étrend-kiegészítő szakbizottságának tagja

 

Végh Antal Nívódíj

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnökségének díja a Gyógyszerészet című lapban publikált cikksorozatért.

2016. december 03.

 

Magyar Arany Érdemkereszt

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyarország Köztársasági Elnöke dr. Kónya Csaba a Béres Gyógyszergyár Zrt. orvos igazgatója részére a magyar gyógyszeripar fejlesztése és a magyar emberek egészségének megőrzése érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

2014. március 15.

 

KEB tag

A MAGYOSZ és az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete a Védettség, Oltóanyag és Immunbiológiai Termékgyártók és Forgalmazók egyesülete és a Generikus Gyógyszergyártók és Forgalmazók Magyarországi Érdekvédeli Egyesülete által létrehozott Kommunikációs Etikai Bizottság tagja.

2012. május 21.

 

KEB tag

A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége és az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által létrehozott, nyolc tagú Kommunikációs Etikai Bizottság (KEB) éves tisztújításán Dr. Kónya Csabát további egy évre a KEB tagjává választották.

2011. június 23.

 

A MAGYOSZ és az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete közös Kommunikációs Etikai Bizottságának elnöke

2009. május 06.

Hubay Andrea PR igazgató

Magyar Arany Érdemkereszt

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Hubay Andrea, a Béres Gyógyszergyár Zrt. PR igazgatója részére az egészséges életmód hazai népszerűsítése és a magyar lakosság egészségének megőrzése érdekében végzett sokrétű kommunikációs, valamint az intézményi gyógyító munka fejlesztését segítő karitatív tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adott át.

2017. március 15.

Kellner Mária ellátási lánc igazgató

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság elnökségi tagja

2018. május 31.

 

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) Gyógyszeripari Tagozatának vezetője

2016

 

Az év logisztikai menedzsere 2016

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság elismerése a Béres Gyógyszergyár Zrt. beszerzési és logisztikai igazgatója részére.

2016. november 10.

 

Logisztikai Magiszter

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság a logisztikai szakma általános elismertségének, a szakmai színvonal növelése, egységesebb megítélése érdekében, 2013 márciusától meghirdette a Logisztikai Magiszter címet, melyet pályázat útján lehet elnyerni. A Logisztikai Magiszter rendszer célja olyan szakértői gárda kialakítása, amely szakértelménél, a szakma iránti elkötelezettségénél és kiemelkedő szaktudásánál fogva, szakmai tevékenységük és munkájuk során a legmagasabb színvonalú teljesítményt nyújtják, és elkötelezettek szakmai tudásuk megosztására és átadására.

2014. szeptember 04.

 

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság elnökségi tagja

2010. november 12.

 

MLBKT-Gyógyszeripari Tagozatának vezetője

2009

 

MLBKT-MLE Tanúsított Logisztikai Szakértője

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság a logisztikai szakemberek szakmai tevékenységének elismerése érdekében hozta létre és ítéli oda minden évben a Tanúsított Logisztikai Szakértő címet, mellyel jelenleg az országban mindösszesen negyvenen büszkélkedhetnek.

2009. szeptember 07.

 

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság elnökségi tagja

2008. november 12.

 

Az 50 legjobb magyar logisztikus egyike

Forrás: Magyar Hírlap Top Kiadvány

2007. december 01.

Dr. Horányi Tamás gyógyszertörzskönyvezési osztályvezető

Élelmezés-egészségügyi Intézet Tudományos Tanácsadó Testületének tagja

2017

 

Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar társult oktatója

A gyógyszerészképzésben kifejtett magas színvonalú, eredményes munkájáért a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar dr. Horányi Tamásnak a „Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar társult oktatója” kitüntető címet adományozta.

2017. július 02.

 

Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének (MÉKISZ) alelnöke

2017

 

A Szegedi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense

2017

 

Végh Antal Nívódíj

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnökségének díja a Gyógyszerészet című lapban publikált cikksorozatért.

2016. december 03.

 

Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének alelnöke

2008. március

Dr. Bárkányi Judit volt gyógyszertechnológiai és analitikai fejlesztési osztályvezető

Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar oktató gyógyszerésze

A gyógyszerészképzésben kifejtett magas színvonalú, eredményes munkájáért a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar dr. Bárkányi Juditnak a „Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar oktató gyógyszerésze” kitüntető címet adományozta.

2017. július 02.

 

Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeripari Szervezetének és a Gyógyszertechnológiai Szakosztályának vezetőségi tagja

2017

 

Az Ipari Gyógyszerészeti Szakmai Kollégiumi Tanács tagja

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság delegáltjaként választották be a 10 főből álló Tanácsba, amelynek feladata többek között a szakmai irányelvek, módszertani levelek érvényességének figyelemmel kísérése, azok tartalmára való javaslattétel, valamint az egészségügyi minőségirányítási rendszer szakmai követelményrendszerének kialakításában való közreműködés.

2011. június 01.

 

Spergely Béla emlékérem

A Magyar Gyógyszerészeti Társaság Gyógyszeripari Szervezetének díja a gyógyszeriparban végzett szakmai tevékenységének és a Gyógyszeripari Szervezet vezetőségében végzett munkájának elismeréséül.

2009. november 01.

 

Magyar Gyógyszertudományi Társaság vezetőségi tagja

2009. január 20.

Vajda József volt gyárigazgató

Láng Lajos Díj

A Magyar Közgazdasági Társaság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének díja, gyárigazgatónk munkája iránt érzett köszönetük és megbecsülésük kifejezésére.

2008. január 01.

 

Ezüst Pelikán Díj

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének elismerése a város fejlesztéséért, szellemi és tárgyi értékeinek gyarapítása érdekében végzett kiemelkedő teljesítményéért.

2005. december 01.

 

Év Vállalkozója Díj

A megyei Vállalkozók Országos Szövetségének díja

2005. január 01.


Béres Alapítvány a Teljes Életért

Elismerések

Idősekért Díj

Idősekért Díjat adott át a Béres Alapítvány részére a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége a több éve tartó töretlen együttműködés elismeréseként. Ez a díj a Szövetség legmagasabb elismerése, melyet olyan személyek és intézmények kaphatják, akik hozzájárultak az „Életet az éveknek” mozgalom kiteljesedéséhez, a Szövetség által képviselt értékek széles körben történő ismertté tételéhez.

2019. március 19.


Béres Egészség Hungarikum Program

Elismerések

Prizma Kreatív PR Díj 2014 – Bronzérem

A Béres Egészség Hungarikum Program Táncolj az esküvőmön! kampánya a Prizma Kreatív PR Díj 2014 versenyen a Nonprofit kampányok, valamint a CD, DVD, mozgókép, pr-film, oktatófilm, vírusfilm kategóriában egyaránt bronzérmet nyert.

2014. november

 

Hipnózis reklámverseny – II. hely

A Béres Egészség Hungarikum Program Táncolj az esküvőmön! filmje a Kreatív által meghirdetett Hipnózis reklámversenyen Társadalmi célú hirdetések főkategórián belül, az online filmek kategóriában indult, ahol a 2. helyezést érte el.

2014. tavasz

 

CSR Hungary Díj 2008

A Béres Gyógyszergyár Zrt. Béres Egészség Hungarikum Programja kapta a CSR Hungary Díj 2008 „Közös Felelősség” elismerést, amit október 30-án, a CSR Hungary konferencia keretén belül adtak át.

2008. október 30.