Kutatás-fejlesztés

A Béres Gyógyszergyár
története elválaszthatatlan
a tudományos kutatástól.

A vállalat létrejöttéhez vezető utat id. dr. Béres József több évtizedes, szisztematikus nyomelem-élettani és biokémiai kutatásai, valamint az ezek szintéziseként az általa megalkotott cseppek nyitották meg.

A gyógyszergyár megalakulása után a Béres Csepp gyártásán és forgalmazásán túl hamarosan megkezdődött a termékportfólió bővítése is. Ehhez professzionális kutatás-fejlesztési bázis kialakítására volt szükség, melynek máig fő feladata kiváló minőségű, korszerű egészségvédő készítmények, gyógyszerek, étrend-kiegészítők kifejlesztése, továbbá azok belföldi, illetve külföldi hatósági engedélyeztetése.

A Béres Gyógyszergyár 2004-ben avatta fel első, saját fejlesztőlaboratóriumát, mely a vállalat budapesti székházában kapott helyet. 2018-ban tovább növelte kutatás-fejlesztési bázisát Szolnokon, amely 2023-ban újabb, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, korszerű, 680 m2 területű kutatás-fejlesztési laboratóriummal bővült.

A Béres-termékekben a kezdetektől fogva ötvöződik az innováció, a szakértelem, a tudományos megalapozottság és a megbízható, magas minőség.