HÍREK

A Béres ismét MagyarBrands díjas

2023-ban a Béres nemcsak a Superbrands díjat, hanem immáron 14. alkalommal a MagyarBrands díjat is elnyerte. Utóbbi szakértői bizottsága ezúttal Kiváló Fogyasztói Márka, Innovatív Márka és Kiváló Üzleti Márka kategóriában is kitüntette a közismert magyar márkát.

A hazai vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmények piacán vezető szerepet betöltő Béres márka életében különleges év a 2023-as. Idén tizennegyedik alkalommal lett Superbrands díjas, elnyerte a Business Superbrands díjat, és egymás után immár tizennegyedik alkalommal lett MagyarBrands díjas, ezúttal ráadásul három kategóriában is.

A MagyarBrands program minden évben a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat tünteti ki, küldetése az alapítása óta nem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. Szakértői bizottsága kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. Az értékelés többek között olyan szempontok mentén történik, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az innovativitás vagy a társadalmi hasznosság.

Az idei MagyarBrands díjakat a Béres alelnöke, innovációs igazgatója, Béres Marcell vette át, aki a rangos elismerésekkel kapcsolatban így fogalmazott: „Díjazottnak lenni, elismerésben részesülni nagyszerű érzés. Büszke vagyok arra, hogy idén a Superbrands díjak mellett a Béres márka immáron 14. alkalommal MagyarBrands díjas is lett. A Béres egyedülálló abban, hogy az átlagosnál lényegesen magasabb minőségben, gyógyszergyári körülmények között állítja elő valamennyi készítményét. Ehhez a munkához nélkülözhetetlen a folyamatos fejlesztés, a magasan képzett szakembergárdánk és a világszínvonalú eszközparkunk. Ez a díj is visszaigazolás arról, hogy a befektetett energia, a munka, amit végzünk, sikeres.”

A Béres neve mára egybefonódott az egészséggel és az egészségmegőrzéssel. Gyógyszergyárunk Magyarország legnagyobb, magyar tulajdonú gyógyszergyára. Közel 150-féle egészségvédő termékünk robottechnológiával is felszerelt szolnoki gyártóüzemünkben készül.

Közzétéve: 2023.11.08