HÍREK

MATASZ_kituntetes_Beres

Vállalatunk elnökét Arany Emlékcsillaggal tüntette ki a Magyar Tartalékosok Szövetsége

A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Sándor Zsolt MH parancsnokhelyettes jelenlétében 2021. október 4-én ünnepelte alapításának 20. évfordulóját. A jeles jubileum alkalmából a MATASZ vezetősége kitüntetéseket adományozott a Szövetség érdekében kiemelkedő munkát végzőknek, illetve támogatóknak.

Dr. Béres Józsefet, a Béres Gyógyszergyár elnökét Széles Ernő, a MATASZ elnöke, ny. dandártábornok
2022. január 13-án a Béres Gyógyszergyár budapesti székházában tüntette ki Arany Emlékcsillaggal, mely a pártoló tagok részére a MATASZ által odaítélhető legmagasabb rangú elismerés.

A találkozón a két vezető megerősítette partnerségüket, deklarálták, hogy együttműködésüket a jövőben is folytatni kívánják.

Béres József köszönettel fogadta a magas elismerést. Édesapjára, idősebb dr. Béres Józsefre is gondolva kijelentette, hogy a Béres családnak nagyon fontos érték a haza szeretete. A hazaszeretet cselekvésben nyilvánul meg, s ennek fontos része a haza védelme, amelyben a MATASZ fontos feladatot lát el.
A Béres Gyógyszergyár dolga az, hogy erkölcsileg, tudásával és anyagi eszközeivel is kivegye ebből a küldetésből támogatói részét.

Közzétéve: 2022.01.18