SAJTÓSZOBA

A Béres adománya a koronavírus elleni küzdelemben

A rászoruló emberek egészségének védelmére Béres Csepp adomány érkezett a Baptista Szeretetszolgálat új logisztikai központjába. Az elsősorban az egészségvédelem terén munkálkodó Béres Gyógyszergyár a koronavírus elleni küzdelem segítésére 10 ezer üveg Béres Cseppet adományoz. A termékadományt a Béres Gyógyszergyár elnökének levele kísérte.

„Édesapám nyomdokán haladva, több évtizedes tapasztalattal magunk mögött – fogalmaz levelében dr. Béres József – felelősen mondhatom, hogy a betegséggel szemben a legeredményesebb és leghatékonyabb módszer a védekezés, melynek kiemelkedően fontos eszköze a szervezet ellenálló képességének erősítése, immunrendszerünk „karbantartása”.  Ehhez nyújt hathatós támogatást jelen adományunk.”

Levelében Béres József elismerését fejezte ki az ország vezetőinek határozott és hatékony intézkedéseikért, és köszönetet mondott a szeretetszolgálatok munkatársainak odaadó munkájukért, akiknek önzetlen segítségével tud eljutni a vállalat támogatása a rászorulókhoz, és válhat a jóakarat valódi segítséggé.

Mint levelében írta, az egész világnak, benne országunknak is hatalmas kihívást jelent a koronavírus terjedése. 

„Bizonyos vagyok abban, hogy ahogy történelmünk során a magyarság számos megpróbáltatást képes volt kiállni, úgy ma is képesek vagyunk ezzel a mostani kihívással sikerrel megküzdeni. A csatát azonban – ahogy mindig is – kizárólag egységes akarattal, jószándékkal, fegyelmezettséggel, összefogással, egymásra való odafigyeléssel és az egymást erősítő szeretettel lehet megnyerni. Ehhez csatlakozunk mostani adományunkkal mi is. 

A koronavírus elleni védekezés, ma küldetés. Mindannyiunk számára az. Minden honfitársunknak erőt, kitartást és ehhez jó egészséget kívánok!”

A BÉRES CSEPP ÉS BÉRES CSEPP EXTRA BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ROBORÁLÓ GYÓGYSZEREK.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Közzétéve: 2020.03.27

Sajtóanyag letöltése (.zip)

Nyomtatás