SAJTÓSZOBA

Szeretetcseppek karácsonyra – Több tízezer rászorulón segít a Béres

Az idén 30 éves jubileumát köszöntő Béres Részvénytársaságban a másokra való odafigyelés és segítő szándék a cég alapítójának, id. dr. Béres Józsefnek az életszemléletéből adódóan azonnal gyökeret eresztett. A karitatív szolgálat a Béres Alapítványban ölt testet, melynek egyik legfontosabb feladata az egészség védelméért való munkálkodás, a betegek gyógyulásának elősegítése, és támaszt jelenteni a rászorulóknak. Segítséget, támaszt anyagi támogatással, segítséget, támaszt gyógytermékekkel. 

Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke 2019. december 4-én egy különleges helyszínen, az Advent Bazilika karácsonyi vásár karácsonyfája mellett adta át az alapítvány adományát, 84 millió forint értékű Béres Cseppet, mely már karácsonyra eljut a támogatottakhoz. Az immunrendszer védelmét biztosító gyógyszeradományt az országos karitatív és daganatos betegeket segítő szervezetek vezetői vették át, akik a legjobban tudják, hogy hol van szükség a segítségre.

„Advent idején különösen fontos az elesettekre, a betegekre való odafigyelés. Sokan vannak köztük, akiknek nincs támaszuk, akiknek sokat segít már az is, hogy figyelmet, törődést, szeretetet érezhetnek. Ilyenkor, karácsony táján a Béres Alapítvány hosszú évek óta nagy mennyiségű Béres Cseppel ajándékozza meg a rászorulókat – mondta Béres Klára. – Ebben a munkánkban óriási segítségünkre vannak az országos szervezetek, régi együttműködés köt össze minket velük. Közreműködésükkel az idén is sok-sok segítő kéz viszi majd el gyógyító-szeretet-cseppjeinket a beteg, nélkülöző embereknek.”

A Magyar Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége, a Magyar Református Szeretetszolgálat, „A rák ellen, az emberért, a holnapért!” Társadalmi Alapítvány, a Magyar Hospice Alapítvány, a Magyar ILCO Szövetség, a Magyar Rákellenes Liga, a Rákbetegek Országos Szervezete a Béres szövetségesei a karácsonyi adomány célba juttatásában.

A BÉRES CSEPP ÉS BÉRES CSEPP EXTRA BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ROBORÁLÓ GYÓGYSZEREK.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Közzétéve: 2019.12.04

Sajtóanyag letöltése (.zip)

Nyomtatás