HÍREK

Székelyföldi Kerékpáros Körverseny

A Béres idén is támogatta a Székelyföldi Kerékpáros Körversenyt

2022. augusztus 8-13. között a 16. alkalommal került megrendezésre Európa egyik legrangosabb biciklis versenye, a Székelyföldi Kerékpáros Körverseny, melyet a Béres Gyógyszergyár idén is támogatott. 

Az idei év érdekessége, hogy a három székelyföldi megye (Kovászna, Hargita, Maros) mellett Debrecen is felkerült a kerékpárosok térképére, hiszen az első szakasz útvonalának, valamint a csapatbemutatónak és a versenyt beharangozó sajtótájékoztatónak Magyarország adott otthont.

A versenyen a legjobb hazai és székelyföldi kerékpárosokon kívül többek között bolgár, holland, lengyel, olasz és osztrák versenyzők is rajthoz álltak azzal a céllal, hogy Debrecenből elindulva érintsenek minden fontos székelyföldi várost, ezzel is szimbolizálva a nemzeti egységet.

A verseny sajtótájékoztatóját hétfőn este tartották Debrecenben, melyen vállalatunk pharma területi vezetője, Balogh J. Attila is részt vett. A Béres Gyógyszergyár az anyagi támogatáson felül a legújabb magnéziumkészítményével, a Béres Magnézium B-Komplex Direkt étrend-kiegészítővel is segítette a versenyben résztvevőket.

Székelyföldi Kerékpáros Körverseny
A fotón balról jobbra: Balogh J. Attila Béres Gyógyszergyár pharma területi vezető, Jakab Barna Kovászna megye tanács alelnök, Lukács László Székelykör vezérigazgató, Barcsa Lajos Debrecen alpolgármestere, Jempi Jooren UCI bíró

Fotók: Glenwood Media

Közzétéve: 2022.08.16