HÍREK

KINCS Smart Family Centrum

A családok életét megkönnyítő céllal startup versenyt indított a KINCS Smart Family Centrum

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) versenypályázatot hirdetett KINCS Smart Family Nagydíj 2021 elnevezéssel, melynek egyik zsűritagja vállalatunk innovációs és portfóliómenedzsment igazgatója, Béres Marcell.

Az egyedülálló kezdeményezés célja, hogy minél több olyan magyar innováció jöjjön létre, amely megkönnyíti a családok életét, és hozzájárul az okos családi megoldások alkalmazásához.

„Az én személyes példamondatom az, hogy az igazi tradíció nem a hamu imádata, hanem a láng életben tartása, és ehhez kapcsolódóan a startupoknak társadalmi szinten nagyon fontos küldetése, hogy apró szikrákat gyújtsanak, és a mi feladatunk pedig, akár ezzel a versennyel is az, hogy ezekből a szikrákból, a rá érdemes szikrákból lángok lehessenek.” – fejti ki Béres Marcell, a napokban a versenypályázattal kapcsolatban közzétett kisfilmben.

A verseny keretében hat kategóriában keresik a leginnovatívabb vállalkozásokat. Pályázatot nyújthat be bármely olyan, magyarországi székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó, mikro-, kis- és középvállalkozás, amely már túl van a piacra lépés fázisán, vagy legalább prototípussal rendelkezik.

A jelentkezéseket 2021. augusztus 15-ig várják (a pályázatok leadásának határideje meghosszabbítva 2021. szeptember 15-ig). A pályázatok elbírálása több lépcsőben történik, a döntőbe jutottak közül 2021 november elején a zsűri választja ki azokat, akiket érdemesnek talál a díjazásra.

Még több információ a versenyről a smartfamily.hu oldalon.

Nyitókép: KINCS, Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért

Közzétéve: 2021.06.16