HÍREK

Adomány - Budai Irgalmasrendi Kórház Covid-osztály

ADOMÁNY, ÖSSZETARTOZÁS – Béres Cseppel segítettük a Budai Irgalmasrendi Kórház COVID-osztályának dolgozóit

A Béres társadalomért vállalt felelősségteljes segítő munkája a vállalat megalakulásától fogva folyamatos és a mostani, lassan egy éve tartó, embert próbáló időszakban még fontosabbá vált.

Az elmúlt időszakban az eddigieket jóval felülmúló mennyiségű, összesen 223 ezer üveg Béres Cseppel segítettük a leginkább segítségre szorulókat: a járvány ellen a frontvonalban küzdőket, a veszélyeztetett idős embereket, a pedagógusokat, daganatos betegeket, nyugdíjasokat.

Újabb adományunkkal a Budai Irgalmasrendi Kórház COVID-osztályának több mint száz dolgozóját támogattuk, akiknek – ahogy mindannyiunknak -, egyre több energiára, hitre és erőre van szükségük mindennapos, megpróbáltatásokkal teli munkájuk során.

Fotó: Mády Judit

A segítség 2021. március 29-én érkezett meg a kórházba: dr. Béres József és Béres Klára személyesen adták át a mintegy 700 ezer forint értékű termékadományt dr. Reiter József főigazgatónak és az osztály dolgozóinak.

adomány - Budai Irgalmasrendi Kórház
Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és dr. Reiter József, a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója. A fotót készítette: Mády Judit

Az adománnyal a COVID-osztály minden dolgozóját egy hónapra elegendő készítménnyel támogatjuk.

Nyitókép: Mády Judit
A BÉRES CSEPP ÉS BÉRES CSEPP EXTRA BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ROBORÁLÓ GYÓGYSZEREK.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Közzétéve: 2021.03.31