HÍREK

beres_podcast

Elindult a Béres podcast sorozata: A legenda nyomában személyes történeteken keresztül nyújt bepillantást a feltaláló életébe

Idén 50 éve, hogy id. dr. Béres József kutató feltalálta unikális cseppjeit. A jubileum alkalmából elkészült a Béres podcast sorozata, amelyben családtagok és barátok történetein keresztül ismerhetjük meg közelebbről a Széchenyi-díjas kutatót.

A magyar tudománytörténet kimagasló alakjának fordulatokban gazdag életéről könyvek és filmek mesélnek, nem csoda, hisz különleges egyénisége, a nehéz helyzetekre adott válaszai, a mai kor emberének is jó útravalóul szolgálnak.

Kerüljön még közelebb, nyerjen betekintést a Béres-történetbe! Új podcast sorozatunkban a családtagok, barátok személyes, olykor szívbe markoló történeteit hallgathatja meg és megtudhatja, milyen volt id. dr. Béres József, mint hétköznapi ember, mint édesapa vagy mint nagyszülő.

A február 23-án debütált sorozat premier epizódjában a legendás feltaláló fia, dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke mesél mélységekről, magasságokról, de legfőképp arról, milyennek látta az édesapját.

Közzétéve: 2022.02.28