HÍREK

Folytatja együttműködését a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres

Tovább folytatja együttműködését a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár. Az egészségvédelem területén piacvezető magyar vállalat készítményeivel segíti az öttusázók eredményes felkészülését. A megállapodást Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke és Béres Marcell, a Béres Gyógyszergyár alelnöke, innovációs igazgatója április 27-én, az UIPM Öttusa Világkupa szombati versenynapján írták alá.

Az együttműködés értelmében az egészség megőrzéséért elhivatottan dolgozó Béres a jövőben is támogatóként áll az ikonikus magyar sportág, az öttusa mellett, és magas minőségű készítményeivel segíti a versenyzők eredményes felkészülését.

Béres Marcell, a Béres Gyógyszergyár alelnöke, innovációs igazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár között az elmúlt években kialakított sikeres partneri kapcsolat tovább folytatódik. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a sportolók kiváló minőségű készítményekkel készülhessenek fel a megmérettetésekre, ezért kötelességünknek tekintjük, hogy segítsük a felnőtt, valamint az utánpótlás korcsoportokban versenyző öttusázók egészségének védelmét és a versenyekre való sikeres felkészülést. Az átadott készítményeink a legmodernebb tudományos ismeretekre épülnek, igazoltan doppingmentesek és megfelelnek a legszigorúbb minőségi elvárásoknak.

A kiváló hungarikumokat gyártó gyógyszercég a jövőben is támogatja az öttusázókat termékekkel, melyekkel segítjük sportolóink felkészülését és erősítjük egészségi állapotukat. Szellemiségében a Béres Gyógyszergyár és a Magyar Öttusa Szövetség hasonló elveket képvisel, hiszen nagyon fontosnak tartjuk a hagyományok ápolását, ami mellett egyaránt nyitottak vagyunk az innovatív fejlesztések irányába. Ebben a Béres cég az élen jár, hiszen a kimagasló termékek mellett, melyek minden kor követelményeinek megfelelnek, nem feledkezik meg a tradíciók őrzéséről sem. Ez a közös szemlélet az, ami miatt létrejöhetett és továbbra is folytatódik a Béres Gyógyszergyár és a megújuló sportágat képviselő Magyar Öttusa Szövetség együttműködése.” – fogalmazott a megállapodással kapcsolatosan Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.

Közzétéve: 2024.04.29