HÍREK

Genius Loci díjat nyert a Béres

A Béres Gyógyszergyár elnyerte a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által alapított Genius Loci díjat, mellyel a társadalmi felelősségvállalás területén, azon belül is az oktatás és tehetséggondozás támogatásában kiemelkedő szerepet betöltő vállalatokat ismerik el. Az elismerést 2020 októberében, a Kárpát-medencei tehetségnap elnevezésű díjátadó ünnepségen dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke vette át.

A Béres nagy hangsúlyt fektet a tehetséges, tanulni vágyó fiatalok megsegítésére az általános iskolától az egyetemig. Több oktatási intézményben létezik Béres-ösztöndíj, illetve Béres-díj, mellyel évente a legkiválóbbak munkáját ismerjük el. Az oktatási intézmények tanulóinak adott ösztöndíjak mellett számos tehetség – énekesek, képzőművészek, művészeti együttesek – tanulmányait, képzését is segítjük határon innen és határon túl.

Az elismerést dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke vette át, aki beszédében a hazai tehetségtámogatás nemzeti irányvonalát hangsúlyozta, melyben a támogatásnak az egyéni tehetségsegítésen túl a nemzeti közös érdek is a célja.

Tudjon meg többet a Béres társadalmi felelősségvállalásáról ide kattintva!

Közzétéve: 2020.11.05