HÍREK

Ismét Superbrands és Business Superbrands díjas a Béres!

A fogyasztói márkákat díjazó Superbrands elismerést 2024-ben 15. alkalommal, az üzleti márkákat értékelő Business Superbrands díjat pedig a 6. alkalommal vehette át a Béres Gyógyszergyár.

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak. Idén huszadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat, tizenhetedik alkalommal pedig a Business Superbrands díjakat. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

Büszkék vagyunk arra, hogy márkánk idén is elnyerte a rangos elismerést, ez a védjegy számunkra a hazai vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmények piacán betöltött vezető szerepünk visszaigazolása, amely további, folyamatos fejlődésre inspirál minket!

Közzétéve: 2024.06.04