HÍREK

RSM vitorláscsapat

Jó szelet, jó egészséget! – A Béres is segítette az RSM vitorláscsapat felkészülését az idei Kékszalag Nagydíjra

A Kékszalagot, Európa legnagyobb presztízsű, legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyét idén 53. alkalommal, július 22. és 24. között rendezték meg a Balatonon. Az indulók között volt a tavalyi győztes, az RSM csapat is, akiket az idei megmérettetésben a Béres is támogatott.

A természet közelsége, végtelen szabadság, sebesség, sport. Ha kimondjuk azt a szót: vitorlázás, a hétköznapi embernek ezek a szavak ugranak be elsőre, és az élmény, amit egy balatoni hajókázás adni tud. Egész más a helyzet egy vitorlásversenynél, ez utóbbi ugyanis kemény munka: a felkészülés és a megmérettetés szakértelmet, kitartást, és nem utolsósorban rengeteg energiát igényel. A One D’Or Sailing csapatából alakult, AC45-ös katamaránnal versenyző RSM vitorláscsapat ezek birtokában az idei Kékszalag Nagydíjon is kiváló teljesítményt nyújtott, és az első helyen végzett.

Magyarországon 1934-ben rajtolt el az első Kékszalag verseny. A Balatonfüredtől Balatonfüredig tartó táv légvonalban százötven kilométer hosszú, a díjat minden évben a távot leggyorsabban átszelő csapat nyeri.

A csapatkapitány, Kalocsai Zsolt csak úgy emlegeti ezt a megmérettetést, mint a „nagybetűs versenyt”, amelynél nemcsak a hajó technikai felszereltsége, hanem az emberi tényező, a csapatösszetartás, a mentális és fizikai felkészültség is számít. Ez utóbbi az, amelyben a Béres is hozzáadott a vitorlázók sikeréhez. „Csapatunk régóta nagy Béres-termék fogyasztó, így nagyon örülünk, hogy valóra vált az együttműködésünk. Megtisztelő, hogy egy ilyen nagy múltú céggel dolgozhattunk együtt.” – fejtette ki Kalocsai Zsolt.

Hazánkban a Kékszalag Nagydíj hagyományosan minden évben azon a júliusi napon indul, amelyik a legközelebb esik a teliholdhoz. Az éjszaka is tartó versenyben a vitorlázókat így a telihold fénye is segíti a navigációban.

Vállalatunk innovációs és portfóliómenedzsment igazgatója, Béres Marcell az együttműködés kapcsán elmondta: „Egészségünk megőrzésének legfőbb kulcsa a sport, azaz a mozgás és az egészségtudatosság. A testi és lelki harmónia eléréséhez, a jó teljesítményhez, az egészségünk fenntartásához biztosítanunk kell szervezetünk számára azt, amire szüksége van. Ezt az RSM vitorláscsapat is jól tudja. Számukra és számunkra is fontos a minőség, a folyamatos újítás, hiszünk a teljesítményben, a csapatmunkában és a tisztességes versenyben, ezért örömmel álltunk melléjük.”

A csapatnak ezúton is gratulálunk!

Actival Energia filmtabletta étrend-kiegészítő készítmény.
A termékben lévő ginzeng támogatja a megfelelő fizikális és szellemi erőnlét fenntartását, a guarana hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
Nyitókép: Böröczky Bulcsú
Közzétéve: 2021.07.23