HÍREK

Az Év Honlapja 2020 - különdíjas a beres.hu

Különdíjat nyert a Béres Gyógyszergyár megújult weboldala Az Év Honlapja 2020 pályázaton

19. alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot, melynek keretében az új beres.hu honlap Márkasite kategóriában különdíjat kapott.

A Béres, ahogy a tudomány terén, úgy a digitális világban is igyekszik lépést tartani a fejlődéssel, ezért tavaly októberben teljesen új formát adott weboldalának. A beres.hu a felhasználók számára még átláthatóbbá és a mobileszközökről is egyszerűbben kezelhetővé tette a felületet, ahol mindenki azonnal megtalálhatja a számára érdekes információkat, és az eddigieknél több érdekes és hasznos tartalmakkal találkozhatnak az érdeklődők.

A megújult honlapot a 19. alkalommal megrendezett, az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, Az Év Honlapja pályázatán is elismerték. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen a beres.hu weboldalt Márkasite kategóriában különdíjjal jutalmazták. A pályázatra rekordszámú, összesen 289 nevezés érkezett. A szakmai zsűri összesen 80 pályaművet díjazott.

Az Év Honlapja 2020 pályázat Márkasite kategóriájában különdíjat kapott a megújult beres.hu weboldal

Ezúton is köszönjük a Laboratory Group munkáját, akik fejlesztőcégként részt vettek a honlap megvalósításában!

Közzétéve: 2021.02.04